,, ,

Kanal D'den Yeni Dizi: 'Aşk ve Umut'

Tv-Dünyası 31.08.2022 - 16:45, Güncelleme: 31.08.2022 - 16:49 8314+ kez okundu.
 

Kanal D'den Yeni Dizi: 'Aşk ve Umut'

Kanal D nin beklenen Yeni Dizisi 'Aşk ve Umut' Hafta içi her gün izleyici ile buluşacak
Hafta içi her gün izleyici ile buluşacak olan dizinin kadrosunda; Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül), Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet) ve Duygu Keser (Yıldız) yer alıyor. Aşkın, umudun ve yeniden başlama hikayesinin konu alındığı Aşk ve Umut yakında Kanal D'de başlıyor!
Kanal D nin beklenen Yeni Dizisi 'Aşk ve Umut' Hafta içi her gün izleyici ile buluşacak
Hafta içi her gün izleyici ile buluşacak olan dizinin kadrosunda; Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül), Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet) ve Duygu Keser (Yıldız) yer alıyor.
Aşkın, umudun ve yeniden başlama hikayesinin konu alındığı Aşk ve Umut yakında Kanal D'de başlıyor!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.