,, ,

Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır?

Yaşam 21.08.2023 - 17:33, Güncelleme: 21.08.2023 - 17:33 13796+ kez okundu.
 

Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır?

Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır?
Kalıcı oje , tırnaklarda uzun süre kalabilen bir tür ojedir. Manikür salonlarında uygulanır ve genellikle 2-3 hafta kadar dayanır. Kalıcı oje normal ojeye göre daha dayanıklı ve daha parlak bir görünüm sağlar. Ancak, kalıcı ojeyi çıkarmak da normal ojeye göre daha zordur. Kalıcı ojenizi evde çıkarmak için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır: Aseton Pamuklu çubuklar Alüminyum folyo El kremi Öncelikle, tırnaklarınızı asetonla nemlendirin. Ardından, pamuklu çubukları asetona batırın ve tırnaklarınıza sürün. Tırnaklarınızı alüminyum folyo ile sarın. 15-20 dakika bekleyin. Alüminyum folyoyu çıkarın ve tırnaklarınızı fırçalayın. Kalıcı oje büyük ölçüde çıkacaktır. Kalan ojeyi çıkarmak için el kremi kullanabilirsiniz. Kalıcı ojeyi çıkarmak için kullanabileceğiniz başka bir yöntem de oje çıkarıcıdır. Oje çıkarıcıyı pamuklu çubuklara dökün ve tırnaklarınıza sürün. Tırnaklarınızı 5-10 dakika bekletin. Ardından, tırnaklarınızı fırçalayın. Kalıcı oje büyük ölçüde çıkacaktır. Kalan ojeyi çıkarmak için el kremi kullanabilirsiniz. Kalıcı ojenizi evde çıkarmak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar şunlardır: Aseton ve oje çıkarıcı cildinizi tahriş edebilir. Bu nedenle, bunları kullanırken eldiven giymeniz önerilir. Aseton ve oje çıkarıcıyı tırnaklarınızın üzerinde çok uzun süre bekletmeyin. Bu, tırnaklarınızın kurumasına ve çatlamasına neden olabilir. Kalıcı ojenizi çıkardıktan sonra tırnaklarınızı nemlendirmeyi unutmayın.
Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır?

Kalıcı oje , tırnaklarda uzun süre kalabilen bir tür ojedir. Manikür salonlarında uygulanır ve genellikle 2-3 hafta kadar dayanır. Kalıcı oje normal ojeye göre daha dayanıklı ve daha parlak bir görünüm sağlar. Ancak, kalıcı ojeyi çıkarmak da normal ojeye göre daha zordur.

Kalıcı ojenizi evde çıkarmak için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:

  • Aseton
  • Pamuklu çubuklar
  • Alüminyum folyo
  • El kremi

Öncelikle, tırnaklarınızı asetonla nemlendirin. Ardından, pamuklu çubukları asetona batırın ve tırnaklarınıza sürün. Tırnaklarınızı alüminyum folyo ile sarın. 15-20 dakika bekleyin. Alüminyum folyoyu çıkarın ve tırnaklarınızı fırçalayın. Kalıcı oje büyük ölçüde çıkacaktır. Kalan ojeyi çıkarmak için el kremi kullanabilirsiniz.

Kalıcı ojeyi çıkarmak için kullanabileceğiniz başka bir yöntem de oje çıkarıcıdır. Oje çıkarıcıyı pamuklu çubuklara dökün ve tırnaklarınıza sürün. Tırnaklarınızı 5-10 dakika bekletin. Ardından, tırnaklarınızı fırçalayın. Kalıcı oje büyük ölçüde çıkacaktır. Kalan ojeyi çıkarmak için el kremi kullanabilirsiniz.

Kalıcı ojenizi evde çıkarmak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar şunlardır:

  • Aseton ve oje çıkarıcı cildinizi tahriş edebilir. Bu nedenle, bunları kullanırken eldiven giymeniz önerilir.
  • Aseton ve oje çıkarıcıyı tırnaklarınızın üzerinde çok uzun süre bekletmeyin. Bu, tırnaklarınızın kurumasına ve çatlamasına neden olabilir.
  • Kalıcı ojenizi çıkardıktan sonra tırnaklarınızı nemlendirmeyi unutmayın.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.