,, ,

Kadıköy'de otomobilin çarptığı bisikletin sürücüsü öldü

Gündem 18.07.2023 - 10:38, Güncelleme: 18.07.2023 - 10:40 3285+ kez okundu.
 

Kadıköy'de otomobilin çarptığı bisikletin sürücüsü öldü

Kadıköy'de otomobilin çarptığı bisikletin sürücüsü öldü
Kadıköy 'de bir otomobilin çarptığı bisikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Kartal yönüne giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 GNE 745 plakalı otomobil, Bostancı Sahil Yolu 'nda, Doğanay Güzelgün'ün kullandığı bisiklete çarptı. Güzelgün'ün, savrulan bisikletten düşerek ağır yaralandığı olay nedeniyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güzelgün, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
Kadıköy'de otomobilin çarptığı bisikletin sürücüsü öldü

Kadıköy 'de bir otomobilin çarptığı bisikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kartal yönüne giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 GNE 745 plakalı otomobil, Bostancı Sahil Yolu 'nda, Doğanay Güzelgün'ün kullandığı bisiklete çarptı.

Güzelgün'ün, savrulan bisikletten düşerek ağır yaralandığı olay nedeniyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güzelgün, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.