,, ,

Nil Keser Kimdir?

Kimdir 18.07.2023 - 10:36, Güncelleme: 18.07.2023 - 10:36 3707+ kez okundu.
 

Nil Keser Kimdir?

Nil Keser Kimdir, Nerelidir? Nil Keser Hayatı ve Biyografisi
Nil Keser Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 25 Mart 1995’te İstanbul’da doğmuştur. Koç burcudur. 1.71 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Nil Keser oyunculuk kariyerine 2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede filminde Özlem rolüyle başlamıştır. Daha sonra Bizim Hikaye, Kırgın Çiçekler, Menajerimi Ara, Duran, Son Parti, Aşk Çağırırsan Gelir ve Ah Nerede gibi film ve dizilerde rol almıştır. Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle tanınmıştır. Oyunculuğunun yanında sosyal medya fenomenliği de yapmaktadır
Nil Keser Kimdir, Nerelidir? Nil Keser Hayatı ve Biyografisi

Nil Keser Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 25 Mart 1995’te İstanbul’da doğmuştur. Koç burcudur. 1.71 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır.

Nil Keser oyunculuk kariyerine 2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede filminde Özlem rolüyle başlamıştır. Daha sonra Bizim Hikaye, Kırgın Çiçekler, Menajerimi Ara, Duran, Son Parti, Aşk Çağırırsan Gelir ve Ah Nerede gibi film ve dizilerde rol almıştır. Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle tanınmıştır. Oyunculuğunun yanında sosyal medya fenomenliği de yapmaktadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.