,, ,

Kadıköy'de fırtınada gövdesi kırılarak binaya yaslanan ağaç kaldırıldı

Gündem 19.05.2022 - 15:07, Güncelleme: 19.05.2022 - 15:07 4466+ kez okundu.
 

Kadıköy'de fırtınada gövdesi kırılarak binaya yaslanan ağaç kaldırıldı

Kadıköy'de fırtınada gövdesi kırılarak binaya yaslanan ağaç kaldırıldı
 İstanbul Kadıköy'de fırtına nedeniyle gövdesi kırılarak bir binaya yaslanan ağaç, kesilerek kaldırıldı. Feneryolu Mahallesi Hasan Amir Sokak'ta bulunan bir ağaç, dünkü şiddetli fırtına ve yağmur sonrası gövdesinden kırılarak karşı taraftaki 4 katlı bir binanın duvarına yaslandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sokağı güvenli hale getirerek trafiğe kapattı. Kadıköy Belediyesi ekipleri de sepetli vinç yardımıyla yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki ağacı, parça parça keserek kaldırdı. Çalışmalar sırasında, bazı vatandaşlar ve motosiklet sürücülerinin trafiğe kapatılan sokağa girerek ağacın altından geçmeleri dikkati çekti.  
Kadıköy'de fırtınada gövdesi kırılarak binaya yaslanan ağaç kaldırıldı

 İstanbul Kadıköy'de fırtına nedeniyle gövdesi kırılarak bir binaya yaslanan ağaç, kesilerek kaldırıldı.

Feneryolu Mahallesi Hasan Amir Sokak'ta bulunan bir ağaç, dünkü şiddetli fırtına ve yağmur sonrası gövdesinden kırılarak karşı taraftaki 4 katlı bir binanın duvarına yaslandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri sokağı güvenli hale getirerek trafiğe kapattı. Kadıköy Belediyesi ekipleri de sepetli vinç yardımıyla yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki ağacı, parça parça keserek kaldırdı.

Çalışmalar sırasında, bazı vatandaşlar ve motosiklet sürücülerinin trafiğe kapatılan sokağa girerek ağacın altından geçmeleri dikkati çekti.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.