,, ,

İzmit Belediyesi ve Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı, Kadın Muhtar ve Adaylarına Eğitim Veriyor

Gündem 01.02.2024 - 10:55, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:58 3412+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi ve Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı, Kadın Muhtar ve Adaylarına Eğitim Veriyor

İzmit Belediyesi ve Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı, kadın muhtar ve adaylarına kapasite güçlendirme eğitimi veriyor.
İzmit Belediyesi ve Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı iş birliğiyle daha eşit ve kapsayıcı mahalleler için kadın muhtar ve muhtar adaylarına kapasite güçlendirme eğitimi verilecek.   Kadınların muhtarlık kurumunda eşit temsil edilmesi, daha eşitlikçi ve kapsayıcı mahallelerin ve köylerin inşası için bir gereklilik olduğunu temel alan proje ile kadın muhtar ve muhtar adaylarına kapasite güçlendirme eğitimi verilecek.    Eğitim ile 2024 yerel seçimleri öncesi hem mevcut kadın muhtarların güçlendirilmesi hem de kadın muhtar sayısının artması hedefleniyor. Proje kapsamında kadın muhtar adaylarını teşvik etme, kamuoyunda kadın muhtar konusunda farkındalık oluşturma, kadın muhtar seçilebilmesi için savunuculuk yapma, kapasite güçlendirme programları gerçekleştirme, ağ oluşturma ve rehber hazırlama çalışmaları yapılacak.    3 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ   Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yapılacak eğitim, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı & Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı Kurucusu Hilal Dokuzcan ve Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Başkanı Ayşe Kaşıkırık tarafından verilecek. Adaylaşma Süreçleri ve Strateji Geliştirme, Yerel Siyaset, Mahalle Dinamikleri, Mahallede Eşitlik ve Hak Temelli Yaklaşım, Kadın Dostu ve Kapsayıcı Kentsel Hizmetler konularının konuşulacağı eğitim 3 Şubat Cumartesi günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında İzmit Belediyesi A Blok 9. Kat Turuncu Salon’da gerçekleşecek.
İzmit Belediyesi ve Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı, kadın muhtar ve adaylarına kapasite güçlendirme eğitimi veriyor.

İzmit Belediyesi ve Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı iş birliğiyle daha eşit ve kapsayıcı mahalleler için kadın muhtar ve muhtar adaylarına kapasite güçlendirme eğitimi verilecek.
 
Kadınların muhtarlık kurumunda eşit temsil edilmesi, daha eşitlikçi ve kapsayıcı mahallelerin ve köylerin inşası için bir gereklilik olduğunu temel alan proje ile kadın muhtar ve muhtar adaylarına kapasite güçlendirme eğitimi verilecek. 
 
Eğitim ile 2024 yerel seçimleri öncesi hem mevcut kadın muhtarların güçlendirilmesi hem de kadın muhtar sayısının artması hedefleniyor. Proje kapsamında kadın muhtar adaylarını teşvik etme, kamuoyunda kadın muhtar konusunda farkındalık oluşturma, kadın muhtar seçilebilmesi için savunuculuk yapma, kapasite güçlendirme programları gerçekleştirme, ağ oluşturma ve rehber hazırlama çalışmaları yapılacak. 
 
3 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ
 
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yapılacak eğitim, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı & Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı Kurucusu Hilal Dokuzcan ve Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Başkanı Ayşe Kaşıkırık tarafından verilecek. Adaylaşma Süreçleri ve Strateji Geliştirme, Yerel Siyaset, Mahalle Dinamikleri, Mahallede Eşitlik ve Hak Temelli Yaklaşım, Kadın Dostu ve Kapsayıcı Kentsel Hizmetler konularının konuşulacağı eğitim 3 Şubat Cumartesi günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında İzmit Belediyesi A Blok 9. Kat Turuncu Salon’da gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.