,, ,

İzmit Belediyesi özel eğitim öğretmeni istihdam edecek

Gündem 05.04.2022 - 18:52, Güncelleme: 05.04.2022 - 18:52 4739+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi özel eğitim öğretmeni istihdam edecek

İzmit Belediyesi özel eğitim öğretmeni istihdam edecek
İzmit Belediyesi, Yaşama Destek Evi’nde istihdam etmek üzere belediyenin iştiraki BEKAŞ bünyesinde geçici süreli özel eğitim öğretmeni alımı yapacak.   İzmir Belediyesi, Yaşama Destek Evi'ne yapılacak geçici süreli (5 ay 29 gün) personel alımı için duyuru yaptı. Duyuruda, “Kurumumuz bünyesinde geçici süreli görev alabilecek, aşağıdaki niteliklere sahip 'Gülümseyen' ve 'İzmit’i çok seven' çalışma arkadaşları arıyoruz” denildi. Personel alımı için müracaatlar 05.04.2022 – 17.04.2022 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılacak. Personel alımıyla ilgili ilan şu şekilde :  MÜRACAAT KOŞULLARI  T.C. vatandaşı olmak  Üniversitelerin Özel Eğitim Öğretmenliği veya Zihinsel Engelliler Öğretmenliği bölümü lisans mezunu olmak  3 yaş ve üzeri özel gereksinimli çocuklarla çalışabilecek  Tercihen alanında 1-3 yıl deneyimli olmak  Daha önce otizm spektrum bozukluğu olan çocuklarla çalışmak olmak ( Otizm Spor ve Yaşam Evi’nde çalışacak olması sebebiyle)  Daha önce özel gereksinimli bireylerle ( Down Sendromu, Otizm Spektrum Bozukluğu, Mental Reterde) çalışmış olmak ( Yaşama Destek Evi’ nde çalışacak olması sebebiyle)  Duyu Bütünleme eğitimi almış  Takım çalışmasına yatkın, titiz, çalışkan, sorumluluk sahibi  İnsan ilişkileri güçlü, iletişimi kuvvetli ve sonuç odaklı  Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip  Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış olmak  Adli Sicil Kaydı bulunmamak  Kocaeli de ikamet ediyor olmak (Tercihen İzmit İlçesinde)  Daha önce çalıştığı işyerlerinden disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek zihinsel / bedensel engeli veya sağlık problemi, kronik rahatsızlığı bulunmamak   BAŞVURUDA EKLENECEK BELGELER  Diploma veya mezuniyet belgesi  İkametgâh  İş Tecrübelerini içeren fotoğraflı özgeçmiş  ÖNEMLİ BİLGİ  Başvurular bilgisayar üzerinden kariyer.izmit.bel.tr adresine yapılacak olup yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.  Başvuruda istenilen bilgi ve belgeleri eksik yükleyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.  İstihdam Birimi iletişim: 0262 318 00 00 ( Dahili: 2445 / 2446 / 2447 / 2448 ) 
İzmit Belediyesi özel eğitim öğretmeni istihdam edecek

İzmit Belediyesi, Yaşama Destek Evi’nde istihdam etmek üzere belediyenin iştiraki BEKAŞ bünyesinde geçici süreli özel eğitim öğretmeni " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> özel eğitim öğretmeni alımı yapacak.  

İzmir Belediyesi, Yaşama Destek Evi'ne yapılacak geçici süreli (5 ay 29 gün) personel alımı için duyuru yaptı. Duyuruda, “Kurumumuz bünyesinde geçici süreli görev alabilecek, aşağıdaki niteliklere sahip 'Gülümseyen' ve 'İzmit’i çok seven' çalışma arkadaşları arıyoruz” denildi. Personel alımı için müracaatlar 05.04.2022 – 17.04.2022 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılacak. Personel alımıyla ilgili ilan şu şekilde : 

MÜRACAAT KOŞULLARI 

  • T.C. vatandaşı olmak 

  • Üniversitelerin Özel Eğitim Öğretmenliği veya Zihinsel Engelliler Öğretmenliği bölümü lisans mezunu olmak 

  • 3 yaş ve üzeri özel gereksinimli çocuklarla çalışabilecek 

  • Tercihen alanında 1-3 yıl deneyimli olmak 

  • Daha önce otizm spektrum bozukluğu olan çocuklarla çalışmak olmak ( Otizm Spor ve Yaşam Evi’nde çalışacak olması sebebiyle) 

  • Daha önce özel gereksinimli bireylerle ( Down Sendromu, Otizm Spektrum Bozukluğu, Mental Reterde) çalışmış olmak ( Yaşama Destek Evi’ nde çalışacak olması sebebiyle) 

  • Duyu Bütünleme eğitimi almış 

  • Takım çalışmasına yatkın, titiz, çalışkan, sorumluluk sahibi 

  • İnsan ilişkileri güçlü, iletişimi kuvvetli ve sonuç odaklı 

  • Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip 

  • Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış olmak 

  • Adli Sicil Kaydı bulunmamak 

  • Kocaeli de ikamet ediyor olmak (Tercihen İzmit İlçesinde) 

  • Daha önce çalıştığı işyerlerinden disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak 

  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek zihinsel / bedensel engeli veya sağlık problemi, kronik rahatsızlığı bulunmamak 

 BAŞVURUDA EKLENECEK BELGELER 

  • Diploma veya mezuniyet belgesi 

  • İkametgâh 

  • İş Tecrübelerini içeren fotoğraflı özgeçmiş 

ÖNEMLİ BİLGİ 

  • Başvurular bilgisayar üzerinden kariyer.izmit.bel.tr adresine yapılacak olup yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir. 

  • Başvuruda istenilen bilgi ve belgeleri eksik yükleyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

İstihdam Birimi iletişim: 0262 318 00 00 ( Dahili: 2445 / 2446 / 2447 / 2448 ) 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.