,, ,

izmir'de 3.9 büyüklüğünde deprem oldu

Gündem 14.06.2023 - 10:16, Güncelleme: 14.06.2023 - 10:19 3141+ kez okundu.
 

izmir'de 3.9 büyüklüğünde deprem oldu

izmir'de 3.9 büyüklüğünde deprem oldu
İzmir 'in Buca ilçesinde bugün saat 08:53’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer , "Merkez üssü Buca olan 3.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız" dedi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Buca’da bugün saat 08:53’te, 10 kilometre derinlikte ve 3.9 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı.  "OLASI TÜM OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEYAKKUZDAYIZ" İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremin ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Merkez üssü Buca olan 3.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız" dedi. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise "Güne deprem ile başladık. Hepimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun" paylaşımı yaptı.
izmir'de 3.9 büyüklüğünde deprem oldu

İzmir 'in Buca ilçesinde bugün saat 08:53’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer , "Merkez üssü Buca olan 3.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız" dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Buca’da bugün saat 08:53’te, 10 kilometre derinlikte ve 3.9 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. 

"OLASI TÜM OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEYAKKUZDAYIZ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremin ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Merkez üssü Buca olan 3.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız" dedi.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise "Güne deprem ile başladık. Hepimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun" paylaşımı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.