,, ,

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Dijital Okuryazarlık ve Robotik Kodlama Atölyesi’nin Açılışına Katıldı

Gündem 14.02.2024 - 13:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 13:29 3191+ kez okundu.
 

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Dijital Okuryazarlık ve Robotik Kodlama Atölyesi’nin Açılışına Katıldı

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Dijital Okuryazarlık ve Robotik Kodlama Atölyesi’nin açılışına katıldı, teknolojiye hakim nesiller yetiştirmeyi hedefliyor.
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban , teknolojiye hakim ve geleceğin dünyasında söz sahibi nesiller yetiştirmek hedefiyle, hayırsever Nurşen Ay ve İmam Hatipliler ve Mezunlar Derneği (İMHAD) Başkanı Burhanettin Kansızoğlu ’nun katkılarıyla oluşturulan Dijital Okuryazarlık ve Robotik Kodlama Atölyesi’nin açılış törenine katıldı. Nurşen Ay, merhum Kıbrıs Gazisi Hüsnü Ay’ın eşi ve Şehit Tabip Teğmen Barbaros Ay’ın annesidir. Atölye, Karabağlar Necmettin Erbakan İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde yer alıyor. Bu atölye, öğrencilere dijital okuryazarlık ve robotik kodlama becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu beceriler, öğrencilerin teknolojiye hakim olmalarını ve geleceğin dünyasında söz sahibi olmalarını sağlayacaktır. Vali Elban, atölyenin açılışında yaptığı konuşmada bu hedeflere vurgu yaptı.
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Dijital Okuryazarlık ve Robotik Kodlama Atölyesi’nin açılışına katıldı, teknolojiye hakim nesiller yetiştirmeyi hedefliyor.

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban , teknolojiye hakim ve geleceğin dünyasında söz sahibi nesiller yetiştirmek hedefiyle, hayırsever Nurşen Ay ve İmam Hatipliler ve Mezunlar Derneği (İMHAD) Başkanı Burhanettin Kansızoğlu ’nun katkılarıyla oluşturulan Dijital Okuryazarlık ve Robotik Kodlama Atölyesi’nin açılış törenine katıldı.

Nurşen Ay, merhum Kıbrıs Gazisi Hüsnü Ay’ın eşi ve Şehit Tabip Teğmen Barbaros Ay’ın annesidir. Atölye, Karabağlar Necmettin Erbakan İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde yer alıyor.

Bu atölye, öğrencilere dijital okuryazarlık ve robotik kodlama becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu beceriler, öğrencilerin teknolojiye hakim olmalarını ve geleceğin dünyasında söz sahibi olmalarını sağlayacaktır. Vali Elban, atölyenin açılışında yaptığı konuşmada bu hedeflere vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.