,, ,

İz Peşinde Disinin Konusu

Tv-Dünyası 21.03.2024 - 16:45, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:48 4781+ kez okundu.
 

İz Peşinde Disinin Konusu

İz Peşinde, 1989-1991 yıllarında yayınlanan ve büyük ilgi gören bir Türk polisiye dizisidir
İz Peşinde , 1989-1991 yılları arasında TRT 1 'de ve 1995 yılında 6 bölümlük üçüncü sezonu ile Star TV'de " Kanundan Kaçılmaz " ismiyle yayımlanmış, Hüseyin Karakaş 'ın yönetmenliğini üstlendiği, Avni Özgürel 'in senaryosunu yazdığı, başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Erol Taş, Gülen Karaman ve Osman Yağmurdereli'nin yer aldığı, aksiyon ve polisiye türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin Konusu: Dizi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Ömer ve ekibinin suçlularla mücadelesini anlatıyor. Komiser Ömer, zeki ve çalışkan bir polistir. Ekibiyle birlikte, şehrin en zorlu suçlarını çözmeye çalışır. Dizi, her bölümde farklı bir suç hikayesine odaklanıyor. Dizinin Karakterleri: Komiser Ömer ( Mehmet Aslantuğ ): Dizinin ana karakteri. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli zeki ve çalışkan bir komiserdir. Başkomiser Kadir ( Erol Taş ): Komiser Ömer'in amiri. Sert ve otoriter bir komiserdir. Esat ( Gülen Karaman ): Komiser Ömer'in yardımcısı. Cesur ve becerikli bir polistir. Tuncer ( Osman Yağmurdereli ): Komiser Ömer'in ekibinde yer alan bir polis memuru. Komik ve esprili bir karakterdir. Dizinin Eleştirisi: İz Peşinde, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gördü. Dizi, sürükleyici hikayesi, başarılı oyunculukları ve aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizi, bazı izleyiciler tarafından fazla şiddet içerikli bulsa da, genel olarak beğenildi. Dizinin Ödülleri: İz Peşinde dizisi, 1990 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Dizi" ve "En İyi Erkek Drama Oyuncusu" (Mehmet Aslantuğ) ödüllerini kazandı. Dizinin Yayın Bilgileri: İz Peşinde dizisi, 1989-1991 yılları arasında TRT 1'de ve 1995 yılında 6 bölümlük üçüncü sezonu ile Star TV'de "Kanundan Kaçılmaz" ismiyle yayımlandı. Dizinin 52 bölümü yayınlandı. Dizinin yönetmeni Hüseyin Karakaş, senaristi ise Avni Özgürel'dir. Dizinin Oyuncuları: Mehmet Aslantuğ - Komiser Ömer Erol Taş - Başkomiser Kadir Gülen Karaman - Esat Osman Yağmurdereli - Tuncer Serdar Bostancı - Ali Bensu Orhunöz - Selin Selma Tarcan - Ayşe Orsel Sonat - Rıza Işık Aras - Haydar Münir Akça - Cemil Serap Akıncıoğlu - Nazan Özden Özgürdal - Saffet Belgin Güven - Nermin Ümran İnceoğlu - Fatma Doğan Aybay - Kenan Ece Uslu - Ebru Ceyda Tokçuoğlu - Gül Uğur Taşdemir - Hakan Nihat Oktay - Yusuf Çetin Etili - Salih Bahtiyar Engin - Veli Ahmet Fırat - Murat Ali Yaylı - Mehmet Selim Canpolat - Ömer Jr. İz Peşinde, Türk dizi tarihinin en unutulmaz polisiye dizilerinden biridir. Aksiyon ve heyecan arayanlar için ideal bir dizidir.
İz Peşinde, 1989-1991 yıllarında yayınlanan ve büyük ilgi gören bir Türk polisiye dizisidir

İz Peşinde , 1989-1991 yılları arasında TRT 1 'de ve 1995 yılında 6 bölümlük üçüncü sezonu ile Star TV'de " Kanundan Kaçılmaz " ismiyle yayımlanmış, Hüseyin Karakaş 'ın yönetmenliğini üstlendiği, Avni Özgürel 'in senaryosunu yazdığı, başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Erol Taş, Gülen Karaman ve Osman Yağmurdereli'nin yer aldığı, aksiyon ve polisiye türündeki Türk televizyon dizisidir.

Dizinin Konusu:

Dizi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Ömer ve ekibinin suçlularla mücadelesini anlatıyor. Komiser Ömer, zeki ve çalışkan bir polistir. Ekibiyle birlikte, şehrin en zorlu suçlarını çözmeye çalışır. Dizi, her bölümde farklı bir suç hikayesine odaklanıyor.

Dizinin Karakterleri:

  • Komiser Ömer ( Mehmet Aslantuğ ): Dizinin ana karakteri. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli zeki ve çalışkan bir komiserdir.
  • Başkomiser Kadir ( Erol Taş ): Komiser Ömer'in amiri. Sert ve otoriter bir komiserdir.
  • Esat ( Gülen Karaman ): Komiser Ömer'in yardımcısı. Cesur ve becerikli bir polistir.
  • Tuncer ( Osman Yağmurdereli ): Komiser Ömer'in ekibinde yer alan bir polis memuru. Komik ve esprili bir karakterdir.

Dizinin Eleştirisi:

İz Peşinde, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gördü. Dizi, sürükleyici hikayesi, başarılı oyunculukları ve aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizi, bazı izleyiciler tarafından fazla şiddet içerikli bulsa da, genel olarak beğenildi.

Dizinin Ödülleri:

  • İz Peşinde dizisi, 1990 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Dizi" ve "En İyi Erkek Drama Oyuncusu" (Mehmet Aslantuğ) ödüllerini kazandı.

Dizinin Yayın Bilgileri:

  • İz Peşinde dizisi, 1989-1991 yılları arasında TRT 1'de ve 1995 yılında 6 bölümlük üçüncü sezonu ile Star TV'de "Kanundan Kaçılmaz" ismiyle yayımlandı.
  • Dizinin 52 bölümü yayınlandı.
  • Dizinin yönetmeni Hüseyin Karakaş, senaristi ise Avni Özgürel'dir.

Dizinin Oyuncuları:

İz Peşinde, Türk dizi tarihinin en unutulmaz polisiye dizilerinden biridir. Aksiyon ve heyecan arayanlar için ideal bir dizidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.