,, ,

İyilik Bulaşıcıdır Derneği, Yardıma Muhtaç İnsanlara Destek Olmaya Devam Ediyor

Gündem 13.09.2023 - 17:50, Güncelleme: 13.09.2023 - 17:52 3590+ kez okundu.
 

İyilik Bulaşıcıdır Derneği, Yardıma Muhtaç İnsanlara Destek Olmaya Devam Ediyor

İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşundan bu yana birçok ihtiyaç sahibine yardım etti. Dernek, toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştiriyor.
iyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , kuruluşundan bu yana birçok ihtiyaç sahibine yardım etti. Derneğin Başkanı Melek Gözen 30 Ocak 2023 tarihinden 12 Eylül 2023 tarihine kadar yaptıkları yardımları açıkladı. Buna göre dernek, bu süre zarfında şunları yaptı: Yetim ve öksüz ailelere Ramazan erzak paketi dağıtımı Teşvik edilen ihtiyaç sahiplerine gıda dağıtımı Ramazan ayı boyunca ekmek ve Ramazan pide dağıtımı Ramazan ayı içinde yetim ve öksüz çocuklar ve aileleri için iftar yemeği organizasyonu Deprem bölgesi Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye'de erzak paketi, çocuklar için oyuncak ve bayramlık kıyafet dağıtımı Ramazan Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocuklar için bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıtımı Zekat ve fitre dağıtımı Hatay'da depremzede çocuklar için tavuk döner ve ayran dağıtımı Engelli kardeşlerimiz için tekerlekli sandalye ve hasta bezi teslim edilmesi Yürüme sıkıntısı çeken bir kardeşimize kısa yürüme cihazı yaptırılması İşitme engelli zor durumda olan bir ablaya işitme cihazı teslim edilmesi Kurban Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocuklara bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıtımı Kurban Bayramı için vacib kurban kesimi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtımı Adak kurban kesimi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtımı Epilepsi hastası ilaç rapor sürelerine zaman olan çocukların ilaçlarının alınması Aşure günü etkinliği ve yemek organizasyonu Yetim ve öksüz çocuklar için toplu doğum günü ve yemek organizasyonu Okul çantası, kırtasiye malzemesi ve okul ayakkabısı dağıtımı Okul forması alamayan çocukların okul formalarının alınması Gözen, derneğin faaliyetlerini aktif bir şekilde gerçekleştirdiğini ve yeni faaliyetlerin çalışmalarını da sürdürdüğünü söyledi. Aynı zamanda Mamak'ta bulunan SMA Tip 1 hastası bebeğin ziyaretini gerçekleştirerek ilaç kampanyası için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti. Derneğin faaliyetleri, yardıma muhtaç insanlara destek olmakta ve toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygularının gelişmesine katkıda bulunmaktadır.
İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşundan bu yana birçok ihtiyaç sahibine yardım etti. Dernek, toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştiriyor.

iyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , kuruluşundan bu yana birçok ihtiyaç sahibine yardım etti.

Derneğin Başkanı Melek Gözen 30 Ocak 2023 tarihinden 12 Eylül 2023 tarihine kadar yaptıkları yardımları açıkladı. Buna göre dernek, bu süre zarfında şunları yaptı:

  • Yetim ve öksüz ailelere Ramazan erzak paketi dağıtımı
  • Teşvik edilen ihtiyaç sahiplerine gıda dağıtımı
  • Ramazan ayı boyunca ekmek ve Ramazan pide dağıtımı
  • Ramazan ayı içinde yetim ve öksüz çocuklar ve aileleri için iftar yemeği organizasyonu
  • Deprem bölgesi Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye'de erzak paketi, çocuklar için oyuncak ve bayramlık kıyafet dağıtımı
  • Ramazan Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocuklar için bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıtımı
  • Zekat ve fitre dağıtımı
  • Hatay'da depremzede çocuklar için tavuk döner ve ayran dağıtımı
  • Engelli kardeşlerimiz için tekerlekli sandalye ve hasta bezi teslim edilmesi
  • Yürüme sıkıntısı çeken bir kardeşimize kısa yürüme cihazı yaptırılması
  • İşitme engelli zor durumda olan bir ablaya işitme cihazı teslim edilmesi
  • Kurban Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocuklara bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıtımı
  • Kurban Bayramı için vacib kurban kesimi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtımı
  • Adak kurban kesimi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtımı
  • Epilepsi hastası ilaç rapor sürelerine zaman olan çocukların ilaçlarının alınması
  • Aşure günü etkinliği ve yemek organizasyonu
  • Yetim ve öksüz çocuklar için toplu doğum günü ve yemek organizasyonu
  • Okul çantası, kırtasiye malzemesi ve okul ayakkabısı dağıtımı
  • Okul forması alamayan çocukların okul formalarının alınması

Gözen, derneğin faaliyetlerini aktif bir şekilde gerçekleştirdiğini ve yeni faaliyetlerin çalışmalarını da sürdürdüğünü söyledi. Aynı zamanda Mamak'ta bulunan SMA Tip 1 hastası bebeğin ziyaretini gerçekleştirerek ilaç kampanyası için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Derneğin faaliyetleri, yardıma muhtaç insanlara destek olmakta ve toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygularının gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mahmut gungor
(14.09.2023 00:14 - #443)
Iyilik bulasicidir dernegini kuran destek olan herkesten ALLAH RAZI OLSUN bir nebze olsun herkesin yarasina merhem olmaya calisan tum emektarlarimiza tesekkur eder dernegimize desteklerinizzi bekleriz ssaygilarimla
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.