,, ,

İyilik Bulaşıcıdır Derneği Başkanına ve Eşine Saldırıldı

Gündem 26.07.2023 - 15:42, Güncelleme: 26.07.2023 - 15:48 3403+ kez okundu.
 

İyilik Bulaşıcıdır Derneği Başkanına ve Eşine Saldırıldı

İyilik Bulaşıcıdır Derneği Başkanına ve Eşine Saldırıldı
İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melek Gözen ve eşi, Mamak Akdere 'de kimsesiz çocuklara yardım götürdükleri sırada bir grup saldırgan tarafından darp edildi. Saldırı, dün akşam saat 20:00 sıralarında meydana geldi. Melek Gözen ve eşi, evlerine götürdükleri yardımları kimsesiz çocuklara dağıtmak üzere Mamak Akdere 'deki bir parka gitmişlerdi. Parkta bulunan bir grup saldırgan, Melek Gözen ve eşine saldırarak onları darp etti. Saldırganlar, Melek Gözen 'in eşini daha ağır yaraladı. Melek Gözen ve eşi, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Melek Gözen 'in eşinin hayati tehlikesi bulunmadığı, Melek Gözen 'in ise hafif yaralandığı öğrenildi. Saldırıyı duyan İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Melek Gözen ve eşine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Saldırganlar ise polis tarafından aranıyor. İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melek Gözen, saldırıyı kınayarak, "İyilik yapan insanlara karşı yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Saldırganlar bulunarak hak ettikleri cezayı almalarını istiyorum" dedi. Başkan Melek Gözen , saldırıya rağmen kimsesiz çocuklara yardım etmeye devam edeceklerini belirterek, "Biz İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  olarak kimsesiz çocuklara yardım etmeye devam edeceğiz. Bu saldırı bizi yıldırmayacak" dedi.
İyilik Bulaşıcıdır Derneği Başkanına ve Eşine Saldırıldı

İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melek Gözen ve eşi, Mamak Akdere 'de kimsesiz çocuklara yardım götürdükleri sırada bir grup saldırgan tarafından darp edildi.

Saldırı, dün akşam saat 20:00 sıralarında meydana geldi. Melek Gözen ve eşi, evlerine götürdükleri yardımları kimsesiz çocuklara dağıtmak üzere Mamak Akdere 'deki bir parka gitmişlerdi. Parkta bulunan bir grup saldırgan, Melek Gözen ve eşine saldırarak onları darp etti. Saldırganlar, Melek Gözen 'in eşini daha ağır yaraladı.

Melek Gözen ve eşi, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Melek Gözen 'in eşinin hayati tehlikesi bulunmadığı, Melek Gözen 'in ise hafif yaralandığı öğrenildi.

Saldırıyı duyan İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Melek Gözen ve eşine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Saldırganlar ise polis tarafından aranıyor.

İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melek Gözen, saldırıyı kınayarak, "İyilik yapan insanlara karşı yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Saldırganlar bulunarak hak ettikleri cezayı almalarını istiyorum" dedi.

Başkan Melek Gözen , saldırıya rağmen kimsesiz çocuklara yardım etmeye devam edeceklerini belirterek, "Biz İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  olarak kimsesiz çocuklara yardım etmeye devam edeceğiz. Bu saldırı bizi yıldırmayacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.