,, ,

İYİ Partili Yokuş'tan Konya'daki köpek katliamına sert tepki

Siyaset 25.11.2022 - 17:07, Güncelleme: 25.11.2022 - 17:07 3936+ kez okundu.
 

İYİ Partili Yokuş'tan Konya'daki köpek katliamına sert tepki

İYİ Partili Yokuş'tan Konya'daki köpek katliamına sert tepki
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş , dün gündeme gelen ve kamuoyunda infiale yol açan görüntülerle ilgili konuşarak, olaya sert tepki gösterdi.  İYİ Parti Konya Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Fahrettin Yokuş Konya Hayvan Barınağı'ndaki köpeklerin, barınak görevlileri tarafından kürekle vurularak katledildiği görüntülere ilişkin açıklamalarda bulundu.  Konya'da sokak köpeklerinin başına kürek ve sopayla vurarak öldüren kişilere ait görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gösterilen tepkilere Yokuş da katıldı.  Yokuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayı gördüğü anda kanının donduğunu ve insanlığından utandığını söyledi.  Olayı yapanlara sert tepki gösteren Yokuş, "Olayı yapanlara insan bile diyemiyorum. O kişiler en büyük ceza verilmeli. Böyle bir olayı bir insan asla yapamaz, kimse kabul edemez. En azından sorumluluğu olan kişiler görevden alındı. Yapanlara da işlem yapıldı. Bir nebze yüreğimiz soğudu." dedi.  İYİ Partili Yokuş, konunun takipçisi olacaklarını belirterek, "Bu olayın peşini bırakmayacağız. Konyamıza hiç yakışmayan görüntüler bunlar. Bu bir cinayettir. Bu vahşete göz yumanlar da sorumludur. Yazıklar olsun." diye konuştu.
İYİ Partili Yokuş'tan Konya'daki köpek katliamına sert tepki

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş , dün gündeme gelen ve kamuoyunda infiale yol açan görüntülerle ilgili konuşarak, olaya sert tepki gösterdi. 

İYİ Parti Konya Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Fahrettin Yokuş Konya Hayvan Barınağı'ndaki köpeklerin, barınak görevlileri tarafından kürekle vurularak katledildiği görüntülere ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Konya'da sokak köpeklerinin başına kürek ve sopayla vurarak öldüren kişilere ait görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gösterilen tepkilere Yokuş da katıldı. 
Yokuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayı gördüğü anda kanının donduğunu ve insanlığından utandığını söyledi. 
Olayı yapanlara sert tepki gösteren Yokuş, "Olayı yapanlara insan bile diyemiyorum. O kişiler en büyük ceza verilmeli. Böyle bir olayı bir insan asla yapamaz, kimse kabul edemez. En azından sorumluluğu olan kişiler görevden alındı. Yapanlara da işlem yapıldı. Bir nebze yüreğimiz soğudu." dedi. 
İYİ Partili Yokuş, konunun takipçisi olacaklarını belirterek, "Bu olayın peşini bırakmayacağız. Konyamıza hiç yakışmayan görüntüler bunlar. Bu bir cinayettir. Bu vahşete göz yumanlar da sorumludur. Yazıklar olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.