,, ,

İYi Parti Mardin Siyasi İşler Başkanı Berat Talayhan'dan Anlamlı mesaj

Siyaset 10.04.2023 - 09:45, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:47 8762+ kez okundu.
 

İYi Parti Mardin Siyasi İşler Başkanı Berat Talayhan'dan Anlamlı mesaj

İYi Parti Mardin Siyasi İşler Başkanı Berat Talayhan'dan Anlamlı mesaj
İYi Parti Mardin Siyasi İşler Başkanı Berat Talayhan'dan Anlamlı mesaj  Emniyet Teşkilatımızın Polis Nizamnamesi ismiyle kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinin yıl dönümü olan bugün; ülkemizin selameti milletimizin can ve mal güvenliğinin temini için fedakârca çalışan polislerimizin sevinç ve heyecanını bir kez daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Talayhan Polis Teşkilatımız ülkemiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında 178 yıllık şanlı mazisi, bilgi birikimi ve tecrübesiyle önemli sorumluluk üstlenen kurumlarımızın başında gelmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “vatandaşlara huzur ve sükûn temin eden Cumhuriyetin kanunlarına ve medeniyet düşmanlarına karşı kullanılan bir kalkan” vazifesini üstlenerek aziz milletimizin gönlünde önemli bir yer edinmiştir.  Kurulduğu günden bugüne Emniyet Teşkilatımızın kıymetli mensupları, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için kendi canını hiçe sayarak, mesai mefhumu gözetmeksizin almış olduğu vazifeleri hak, hukuk ve vicdan temelinde yerine getirmiş vatandaş merkezli bir hizmet anlayışıyla hareket etmişlerdir.  Bu açıdan polisimiz, milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmanın haklı gururunu her daim yaşamaktadır.  Berat Talayhan Çünkü güçünü milletimizin değerlerine vakıf olmasından almakta, milletimizin vicdanının bir parçası olarak hareket etmektedir. Özgürlüğümüzün ve güvenliğimizin  dönük hedeflerimizi daha ilerilere taşımamıza vesile olmaktadır.  Bu açıdan yüce Türk milletinden aldığı güç ve yüksek vazife şuuruyla hareket eden Emniyet Teşkilatımızın milletimizin huzuru ve güveni için daha büyük işler yapacağına inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen Emniyet Teşkilatının tüm mensuplarının 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Kutsal görevlerini ifa ederken şehit düşen kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
İYi Parti Mardin Siyasi İşler Başkanı Berat Talayhan'dan Anlamlı mesaj

İYi Parti Mardin Siyasi İşler Başkanı Berat Talayhan'dan Anlamlı mesaj 

Emniyet Teşkilatımızın Polis Nizamnamesi ismiyle kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinin yıl dönümü olan bugün; ülkemizin selameti milletimizin can ve mal güvenliğinin temini için fedakârca çalışan polislerimizin sevinç ve heyecanını bir kez daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Berat Talayhan Polis Teşkilatımız ülkemiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında 178 yıllık şanlı mazisi, bilgi birikimi ve tecrübesiyle önemli sorumluluk üstlenen kurumlarımızın başında gelmektedir.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “vatandaşlara huzur ve sükûn temin eden Cumhuriyetin kanunlarına ve medeniyet düşmanlarına karşı kullanılan bir kalkan” vazifesini üstlenerek aziz milletimizin gönlünde önemli bir yer edinmiştir. 


Kurulduğu günden bugüne Emniyet Teşkilatımızın kıymetli mensupları, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için kendi canını hiçe sayarak, mesai mefhumu gözetmeksizin almış olduğu vazifeleri hak, hukuk ve vicdan temelinde yerine getirmiş vatandaş merkezli bir hizmet anlayışıyla hareket etmişlerdir. 
Bu açıdan polisimiz, milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmanın haklı gururunu her daim yaşamaktadır. 

Berat Talayhan Çünkü güçünü milletimizin değerlerine vakıf olmasından almakta, milletimizin vicdanının bir parçası olarak hareket etmektedir. Özgürlüğümüzün ve güvenliğimizin  dönük hedeflerimizi daha ilerilere taşımamıza vesile olmaktadır. 
Bu açıdan yüce Türk milletinden aldığı güç ve yüksek vazife şuuruyla hareket eden Emniyet Teşkilatımızın milletimizin huzuru ve güveni için daha büyük işler yapacağına inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen Emniyet Teşkilatının tüm mensuplarının 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Kutsal görevlerini ifa ederken şehit düşen kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.