,, ,

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Tarihimizi kirletemeyecekler!"

Siyaset 24.07.2023 - 13:20, Güncelleme: 24.07.2023 - 13:20 3999+ kez okundu.
 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Tarihimizi kirletemeyecekler!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Tarihimizi kirletemeyecekler!"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Lozan Barış Antlaşması'nın 100. yıl dönümünde yaptığı açıklamada, "Havanda su dövmenin değil, ders alıp gelişmenin mutfağı olan şanlı tarihimizin çok önemli bir dönüm noktasındayız" dedi. Meral Akşener , "Her ne kadar bugün; göremediği ufkun ardındakileri, yalandan masallarla gölgeleyerek millete anlatmaya çalışanlarla mücadele ediyor olsak da, şunu çok iyi biliyoruz ki; ne yaparlarsa yapsınlar, tarihimizi kirletemeyecekler!" diye konuştu. Meral Akşener , "Meydanlarda kazandığımız üstünlüğün tapu senedi olan Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yıl dönümünde; tüm dünyayı ayağına getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve aziz Millî Mücadele kahramanlarımızı bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. Meral Akşener , "Büyük Türk milleti olarak, dün olduğu gibi bugün de; ne geride kalacak ne de yolda duracağız! Ve bu şanlı tarihe mutlaka sahip çıkacak, mutlaka layık olacağız!" diye konuştu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Tarihimizi kirletemeyecekler!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Lozan Barış Antlaşması'nın 100. yıl dönümünde yaptığı açıklamada, "Havanda su dövmenin değil, ders alıp gelişmenin mutfağı olan şanlı tarihimizin çok önemli bir dönüm noktasındayız" dedi.

Meral Akşener , "Her ne kadar bugün; göremediği ufkun ardındakileri, yalandan masallarla gölgeleyerek millete anlatmaya çalışanlarla mücadele ediyor olsak da, şunu çok iyi biliyoruz ki; ne yaparlarsa yapsınlar, tarihimizi kirletemeyecekler!" diye konuştu.

Meral Akşener , "Meydanlarda kazandığımız üstünlüğün tapu senedi olan Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yıl dönümünde; tüm dünyayı ayağına getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve aziz Millî Mücadele kahramanlarımızı bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Meral Akşener , "Büyük Türk milleti olarak, dün olduğu gibi bugün de; ne geride kalacak ne de yolda duracağız! Ve bu şanlı tarihe mutlaka sahip çıkacak, mutlaka layık olacağız!" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.