,, ,

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, TBMM Başkanı Kurtulmuş'u Ziyaret Etti

Siyaset 04.10.2023 - 14:52, Güncelleme: 04.10.2023 - 14:52 4451+ kez okundu.
 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, TBMM Başkanı Kurtulmuş'u Ziyaret Etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni yasama yılı dolayısıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yeni yasama yılı dolayısıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş 'u makamında ziyaret etti. Ziyarette; İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu , İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu da yer aldı. Ziyarette, yeni yasama yılı ve gündemdeki konular ele alındı. Akşener, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret ederek, yeni yasama yılı hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Ülkemizin karşı karşıya olduğu sorunlar ve çözüm önerilerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk." dedi. Kurtulmuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Yeni yasama yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni yasama yılı dolayısıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yeni yasama yılı dolayısıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş 'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette; İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu , İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu da yer aldı.

Ziyarette, yeni yasama yılı ve gündemdeki konular ele alındı.

Akşener, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret ederek, yeni yasama yılı hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Ülkemizin karşı karşıya olduğu sorunlar ve çözüm önerilerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk." dedi.

Kurtulmuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Yeni yasama yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.