,, ,

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Meclis Üyesi Adayı Oluyor

Siyaset 04.12.2023 - 14:35, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:35 7109+ kez okundu.
 

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Meclis Üyesi Adayı Oluyor

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, meclis üyesi aday adayı olmak için görevinden ayrıldı. Yeni başkan Şerif Çelikkiran oldu.
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber 5 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrıldığını ve yaklaşan yerel seçimlerde meclis üyesi aday adayı olacağını duyurdu. Kanber, bu süre zarfında kendisini görev için cesaretlendiren kurucu ilçe başkanı Mehmet Onur Şahbaz’a, yerel yönetimler başkan yardımcısı Mehmet Tosun’a, yönetim kurulu üyelerine, kadın politikaları başkanı Nilay Konday’a ve gençlik politikaları başkanı Vahit Yavuz’a teşekkür etti. Kanber, ayrıca Muğla il başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve Muğla milletvekili Metin Ergun ’a teşekkürlerini iletti ve tüm ilçe başkanlarına başarılar diledi. Kanber, bu süre zarfında en büyük fedakarlığı eşinin ve çocuklarının yaptığını belirtti. Yeni İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı’nın, yönetim kurulu üyelerinin tamamının oyuyla seçilen Şerif Çelikkiran olduğunu duyuran Kanber, Çelikkiran’a yeni görevinde başarılar diledi ve tüm üyelerden ona destek olmalarını istedi. Kanber, “Yerel siyasetçiler olarak bugüne kadar yaptığımız her şey önce Bodrum içindi. Bundan sonraki süreçte de hem partimin bir neferi olarak hem de bir Bodrumlu olarak yine her şeyi önce Bodrum için başarmaya çalışacağız.” dedi.
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, meclis üyesi aday adayı olmak için görevinden ayrıldı. Yeni başkan Şerif Çelikkiran oldu.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber 5 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrıldığını ve yaklaşan yerel seçimlerde meclis üyesi aday adayı olacağını duyurdu. Kanber, bu süre zarfında kendisini görev için cesaretlendiren kurucu ilçe başkanı Mehmet Onur Şahbaz’a, yerel yönetimler başkan yardımcısı Mehmet Tosun’a, yönetim kurulu üyelerine, kadın politikaları başkanı Nilay Konday’a ve gençlik politikaları başkanı Vahit Yavuz’a teşekkür etti.

Kanber, ayrıca Muğla il başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve Muğla milletvekili Metin Ergun ’a teşekkürlerini iletti ve tüm ilçe başkanlarına başarılar diledi. Kanber, bu süre zarfında en büyük fedakarlığı eşinin ve çocuklarının yaptığını belirtti.

Yeni İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı’nın, yönetim kurulu üyelerinin tamamının oyuyla seçilen Şerif Çelikkiran olduğunu duyuran Kanber, Çelikkiran’a yeni görevinde başarılar diledi ve tüm üyelerden ona destek olmalarını istedi.

Kanber, “Yerel siyasetçiler olarak bugüne kadar yaptığımız her şey önce Bodrum içindi. Bundan sonraki süreçte de hem partimin bir neferi olarak hem de bir Bodrumlu olarak yine her şeyi önce Bodrum için başarmaya çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.