,, ,

istegelsin’in yeni CIO’su Özlem Topçakan oldu

İş Dünyası 06.04.2022 - 14:48, Güncelleme: 06.04.2022 - 14:48 5754+ kez okundu.
 

istegelsin’in yeni CIO’su Özlem Topçakan oldu

Taptaze Süpermarket istegelsin’in üstdüzey yönetim kadrosuna Özlem Topçakan katıldı.
Online süpermarket alışverişininen hesaplı ve akıllı adresi olma vizyonu ve kullanıcılarının hayatınıkolaylaştırma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren istegelsin, üst düzey yönetimkadrosuna başarılı bir ismi daha ekledi. Alanında uzman Özlem Topçakan, şirketteCIO olarak görevini sürdürecek. 20seneyi aşkın tecrübesiyle sektörün başarılı isimlerinden olan Özlem Topçakan ,İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktansonra kariyerine 1997-1999 yılları arasında Neptun Bilgi İşlem’de internetüzerinde uygulamalar geliştirerek başlamıştır. Ardından bankacılık sektörüneadım atan Topçakan, 1999-2002 yılları arasında Fortis Bank’ta bankacılıkuygulamaları ve iş zekâsı ekiplerinde teknoloji çözümleri geliştiricisi olarakçalışmıştır. 2002-2015 yılları arasında telekom sektöründe çalışan Özlem Topçakan, öncelikleAria’da Kıdemli Datawarehouse Uzmanı olarak çalışmış, ardından Aria ve Aycellbirleşmesi sonrasında da BI ve Datawarehouse Çözümleri Bölüm Müdürü olarakgörevine devam etmiştir. Takip eden dönemde Avea’da CRM ve Satış GeliştirmeBölüm Müdürü, Satış Çözümleri ve İş Süreci Bölüm Müdürü olarak görev almıştır. 2015-2017yılları arasında Türk Telekom grubu bünyesinde Avea (mobil), Türk Telekom(sabit) ve TTnet (geniş bant) operasyonlarının birleştirilmesi sırasında ve sonrasındasorumlu İş Analizi Direktörü ve Gelir Yönetimi çözümlerinden sorumlu BirimMüdürü olarak görev yapmıştır. 2018 yılında Türk Telekom’dan ayrıldıktan sonra KafeinTeknoloji şirketinde Vodafone Projelerinden Sorumlu Müdür olarak çalışmalarınısürdürmüştür. 2018 yılından bu yana da Kron Telekom şirketinde Ürün YönetimiDirektörü olarak görev yapan Özlem Topçakan, 2022 Nisan ayı itibariyleistegelsin CIO’su olarak atanmıştır.
Taptaze Süpermarket istegelsin’in üstdüzey yönetim kadrosuna Özlem Topçakan katıldı.

Online süpermarket alışverişininen hesaplı ve akıllı adresi olma vizyonu ve kullanıcılarının hayatınıkolaylaştırma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren istegelsin, üst düzey yönetimkadrosuna başarılı bir ismi daha ekledi. Alanında uzman Özlem Topçakan, şirketteCIO olarak görevini sürdürecek.

20seneyi aşkın tecrübesiyle sektörün başarılı isimlerinden olan Özlem Topçakan ,İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktansonra kariyerine 1997-1999 yılları arasında Neptun Bilgi İşlem’de internetüzerinde uygulamalar geliştirerek başlamıştır. Ardından bankacılık sektörüneadım atan Topçakan, 1999-2002 yılları arasında Fortis Bank’ta bankacılıkuygulamaları ve iş zekâsı ekiplerinde teknoloji çözümleri geliştiricisi olarakçalışmıştır.

2002-2015 yılları arasında telekom sektöründe çalışan Özlem Topçakan, öncelikleAria’da Kıdemli Datawarehouse Uzmanı olarak çalışmış, ardından Aria ve Aycellbirleşmesi sonrasında da BI ve Datawarehouse Çözümleri Bölüm Müdürü olarakgörevine devam etmiştir. Takip eden dönemde Avea’da CRM ve Satış GeliştirmeBölüm Müdürü, Satış Çözümleri ve İş Süreci Bölüm Müdürü olarak görev almıştır. 2015-2017yılları arasında Türk Telekom grubu bünyesinde Avea (mobil), Türk Telekom(sabit) ve TTnet (geniş bant) operasyonlarının birleştirilmesi sırasında ve sonrasındasorumlu İş Analizi Direktörü ve Gelir Yönetimi çözümlerinden sorumlu BirimMüdürü olarak görev yapmıştır. 2018 yılında Türk Telekom’dan ayrıldıktan sonra KafeinTeknoloji şirketinde Vodafone Projelerinden Sorumlu Müdür olarak çalışmalarınısürdürmüştür. 2018 yılından bu yana da Kron Telekom şirketinde Ürün YönetimiDirektörü olarak görev yapan Özlem Topçakan, 2022 Nisan ayı itibariyleistegelsin CIO’su olarak atanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.