,, ,

İstanbul'da polisten kaçan şüphelinin aracında 20 çelik yelek ve 1500 mermi bulundu

Gündem 23.09.2023 - 13:30, Güncelleme: 23.09.2023 - 13:30 3035+ kez okundu.
 

İstanbul'da polisten kaçan şüphelinin aracında 20 çelik yelek ve 1500 mermi bulundu

İstanbul’da durdurulan bir otomobilin sürücüsü, polis ekiplerince kısa süren bir kovalamacanın ardından yakalandı. Araçta 20 çelik yelek ve 1500 mermi bulundu.
İstanbul 'da polis ekiplerince durdurulan bir otomobilin sürücüsü, dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonucunda yakalanan şüphelinin aracında yapılan aramada, 20 çelik yelek ve 1500 mermi ele geçirildi. Olay, dün akşam saatlerinde Başakşehir'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Ancak, sürücü dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonucunda otomobil, polis ekipleri tarafından yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, 20 çelik yelek, 1500 mermi, 3 silah bakım yağı ve 3 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İstanbul’da durdurulan bir otomobilin sürücüsü, polis ekiplerince kısa süren bir kovalamacanın ardından yakalandı. Araçta 20 çelik yelek ve 1500 mermi bulundu.

İstanbul 'da polis ekiplerince durdurulan bir otomobilin sürücüsü, dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonucunda yakalanan şüphelinin aracında yapılan aramada, 20 çelik yelek ve 1500 mermi ele geçirildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Başakşehir'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Ancak, sürücü dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonucunda otomobil, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Otomobilde yapılan aramada, 20 çelik yelek, 1500 mermi, 3 silah bakım yağı ve 3 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.