,, ,

İstanbul'da kar yağışı etkili oldu

Gündem 07.02.2023 - 16:41, Güncelleme: 07.02.2023 - 16:41 4737+ kez okundu.
 

İstanbul'da kar yağışı etkili oldu

İstanbul'da kar yağışı etkili oldu
İstanbul 'un birçok kesiminde etkili olan kar yağışı ile zaman zaman görülen fırtına, ulaşımda aksamalara neden oluyor. Anadolu Yakası 'nda etkisini gösteren fırtına nedeniyle sürücüler ve yayalar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan TEM Ümraniye Köprülü Kavşağı, çalışmalar sonucu tekrar açıldı. Ümraniye, Ataşehir, Sancaktepe, Kartal ve Beykoz'da zaman zaman etkili olan tipi nedeniyle TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunda sürücüler ilerlemekte zorlandı. Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde, yolda kalan araçlar çevredekilerin yardımıyla zorlukla ilerleyebildi. Ataşehir TEM bağlantı yolunda ise bazı noktalarda araçların yolda kaldığı, bu nedenle trafik yoğunluğunun oluştuğu gözlendi. Çekmeköy Taşdelen Mahallesi'nde ise yolun kayganlaşması nedeniyle bir otomobil kontrolünü kaybedip kaldırıma çıkarak hasarlı kazaya neden oldu. Sancaktepe'de de farklı bölgelerde araçlar yolda kaldı. Belediye ekiplerinin yolları temizlemesi ve tuzlama çalışmalarının ardından trafik akışı normale döndü. D-100 kara yolu, TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve bağlantı yollarında tuzlama çalışmaları devam ediyor. Kar küreme araçları da otoyollarda ve ana arterlerde çalışıyor. - İstanbul Boğazı'nda suyun rengi kahverengiye dönüştü Kar yağışına rağmen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün her iki istikametinde de trafik akıcı şekilde ilerliyor. Bağlantı yollarında ise kış lastiği bulunmayan araçların ilerlemekte zorluk çekmesi nedeniyle yoğunluk oluştu. Kar ve fırtınanın etkisiyle İstanbul Boğazı'nda suyun rengi kahverengiye dönüştü. Renk değişikliğinin, derelerden İstanbul Boğazı'na akan çamurlu sudan kaynaklandığı belirtildi. Belediye ekipleri, fırtınanın etkisiyle sahil kenarında biriken çöpleri temizledi.    
İstanbul'da kar yağışı etkili oldu

İstanbul 'un birçok kesiminde etkili olan kar yağışı ile zaman zaman görülen fırtına, ulaşımda aksamalara neden oluyor.

Anadolu Yakası 'nda etkisini gösteren fırtına nedeniyle sürücüler ve yayalar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan TEM Ümraniye Köprülü Kavşağı, çalışmalar sonucu tekrar açıldı.

Ümraniye, Ataşehir, Sancaktepe, Kartal ve Beykoz'da zaman zaman etkili olan tipi nedeniyle TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunda sürücüler ilerlemekte zorlandı. Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde, yolda kalan araçlar çevredekilerin yardımıyla zorlukla ilerleyebildi.

Ataşehir TEM bağlantı yolunda ise bazı noktalarda araçların yolda kaldığı, bu nedenle trafik yoğunluğunun oluştuğu gözlendi.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi'nde ise yolun kayganlaşması nedeniyle bir otomobil kontrolünü kaybedip kaldırıma çıkarak hasarlı kazaya neden oldu.

Sancaktepe'de de farklı bölgelerde araçlar yolda kaldı. Belediye ekiplerinin yolları temizlemesi ve tuzlama çalışmalarının ardından trafik akışı normale döndü.

D-100 kara yolu, TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve bağlantı yollarında tuzlama çalışmaları devam ediyor. Kar küreme araçları da otoyollarda ve ana arterlerde çalışıyor.

- İstanbul Boğazı'nda suyun rengi kahverengiye dönüştü

Kar yağışına rağmen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün her iki istikametinde de trafik akıcı şekilde ilerliyor. Bağlantı yollarında ise kış lastiği bulunmayan araçların ilerlemekte zorluk çekmesi nedeniyle yoğunluk oluştu.

Kar ve fırtınanın etkisiyle İstanbul Boğazı'nda suyun rengi kahverengiye dönüştü. Renk değişikliğinin, derelerden İstanbul Boğazı'na akan çamurlu sudan kaynaklandığı belirtildi.

Belediye ekipleri, fırtınanın etkisiyle sahil kenarında biriken çöpleri temizledi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.