,, ,

İstanbul’da Hamburger Kavgası: AVM’de Gergin Anlar

Gündem 17.04.2024 - 14:28, Güncelleme: 17.04.2024 - 14:28 3736 kez okundu.
 

İstanbul’da Hamburger Kavgası: AVM’de Gergin Anlar

Esenyurt’taki bir AVM’de, pişmemiş hamburger kavgası patlak verdi. Tartışma, restoran çalışanının saldırıya uğramasıyla savaş alanına döndü.
İstanbul , Esenyurt ’taki bir alışveriş merkezindeki restoranda yaşanan olay, gergin anlara sahne oldu. Bir genç kız, sipariş ettiği hamburgerin köftesinin yeterince pişmediğini belirterek değiştirilmesini talep etti. Ancak restoran personeli bu talebi reddetti ve bu durum sözlü bir tartışmayı beraberinde getirdi. Tartışmanın büyümesi üzerine, genç kızın yanında bulunan kişiler restoran çalışanına saldırdı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu bu anlar, çevredeki diğer müşteriler tarafından şaşkınlıkla izlendi. Olay yerine dönen alışveriş merkezi, adeta bir savaş alanını andırdı. Bu gergin anlar, orada bulunan bir kişi tarafından kameraya kaydedildi. 
Esenyurt’taki bir AVM’de, pişmemiş hamburger kavgası patlak verdi. Tartışma, restoran çalışanının saldırıya uğramasıyla savaş alanına döndü.

İstanbul , Esenyurt ’taki bir alışveriş merkezindeki restoranda yaşanan olay, gergin anlara sahne oldu. Bir genç kız, sipariş ettiği hamburgerin köftesinin yeterince pişmediğini belirterek değiştirilmesini talep etti. Ancak restoran personeli bu talebi reddetti ve bu durum sözlü bir tartışmayı beraberinde getirdi.

Tartışmanın büyümesi üzerine, genç kızın yanında bulunan kişiler restoran çalışanına saldırdı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu bu anlar, çevredeki diğer müşteriler tarafından şaşkınlıkla izlendi. Olay yerine dönen alışveriş merkezi, adeta bir savaş alanını andırdı. Bu gergin anlar, orada bulunan bir kişi tarafından kameraya kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.