,, ,

İstanbul'da giyim mağazasında hırsızlık

Asayiş 16.03.2022 - 21:34, Güncelleme: 16.03.2022 - 21:57 4165+ kez okundu.
 

İstanbul'da giyim mağazasında hırsızlık

Maltepe'de giyim mağazasından hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.
Maltepe'de giyim mağazasından hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.  Alınan bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Sakızağacı Sokak'ta giyim mağazası işleten Murat Erdol, iş yerinin önündeki askılıkta sergilediği bir takımın tekinin yerinde olmadığını görünce güvenlik kamerası kayıtlarını izledi.  Kayıtlarda bir kadının 4 ve 12 Mart'ta iki kez farklı renklerde ürün çalarak uzaklaştığını gören Erdol, polise şikayette bulundu.  Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelinin mağazanın önüne gelerek askılıktaki ürünleri bir süre incelediği ve ardından bir ürünü çalarak uzaklaştığı görüntülere yansıdı. 
Maltepe'de giyim mağazasından hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Maltepe'de giyim mağazasından hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi. 

Alınan bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Sakızağacı Sokak'ta giyim mağazası işleten Murat Erdol, iş yerinin önündeki askılıkta sergilediği bir takımın tekinin yerinde olmadığını görünce güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. 

Kayıtlarda bir kadının 4 ve 12 Mart'ta iki kez farklı renklerde ürün çalarak uzaklaştığını gören Erdol, polise şikayette bulundu. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelinin mağazanın önüne gelerek askılıktaki ürünleri bir süre incelediği ve ardından bir ürünü çalarak uzaklaştığı görüntülere yansıdı. 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.