,, ,

İstanbul'da 9 göçmen kaçakçısı organizatörü yakalandı

Gündem 22.01.2024 - 09:53, Güncelleme: 22.01.2024 - 09:53 2998+ kez okundu.
 

İstanbul'da 9 göçmen kaçakçısı organizatörü yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da 9 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu. Mücadele devam edecek.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından İstanbul ’da gerçekleştirilen “KALKAN-10” operasyonunu duyurdu. Operasyonda 9 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. Yakalanan organizatörlerden 6’sı tutuklandı, 3’ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Yerlikaya, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceklerini belirtti. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildi. Suçta kullanıldığı tespit edilen 5 araca el konuldu. Yerlikaya, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ve operasyonu düzenleyen polisleri tebrik etti. Göçmen kaçakçılığıyla mücadelenin aralıksız bir şekilde azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da 9 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu. Mücadele devam edecek.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından İstanbul ’da gerçekleştirilen “KALKAN-10” operasyonunu duyurdu. Operasyonda 9 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. Yakalanan organizatörlerden 6’sı tutuklandı, 3’ü hakkında adli kontrol kararı verildi.

Yerlikaya, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceklerini belirtti. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildi. Suçta kullanıldığı tespit edilen 5 araca el konuldu.

Yerlikaya, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ve operasyonu düzenleyen polisleri tebrik etti. Göçmen kaçakçılığıyla mücadelenin aralıksız bir şekilde azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.