,, ,

ISS Türkiye engelli çalışanlarıyla geleneksel pikniğinde buluştu

Gündem 19.06.2023 - 11:05, Güncelleme: 19.06.2023 - 11:05 3175+ kez okundu.
 

ISS Türkiye engelli çalışanlarıyla geleneksel pikniğinde buluştu

ISS Türkiye engelli çalışanlarıyla geleneksel pikniğinde buluştu
Sosyal sorumluluk alanında yaptığı projelerle her daim örnek olan ISS Türkiye , geleneksel hale gelen engelliler pikniğinde çalışanlarıyla buluştu. ISS Türkiye ev sahipliğinde, dopdolu bir programla gün boyu süren etkinliğe katılan yaklaşık 800 katılımcı, yaz ayını coşkuyla karşılamanın mutluluğunu yaşadı.   ISS Türkiye’nin her sene düzenlediği engelli pikniği, bu yıl da 13 Haziran’da Bahar Country’de gerçekleşti. Sabah saatlerinde başlayan ve tüm gün süren etkinlik, dopdolu programıyla katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.   Birçok stantın kurulduğu piknikte, karikatür, Hint kınası çalışmaları, jonglör gösterileri, ritim workshopları düzenlendi. Ayrıca 15 yıldan bu yana ISS Türkiye bünyesinde çalışanlara da plaket takdim edildi. Kurulan “Sizi Dinliyoruz” masasında ise çalışanların geri bildirimleri alındı. Etkinlik öğlen saatlerinde ise Çekirdek Kadro Müzik Grubu’nun canlı performansıyla devam etti.   Pikniğe katılan ISS Türkiye COO’su Dağhan Yalçın, bu sene yeniden düzenledikleri piknikle hem pandemi nedeniyle ara verdikleri bu etkinliği tekrar hayata geçirmekten hem de engelli çalışanlarıyla buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ISS Türkiye’nin kapsayıcı insan kaynakları politikasına dikkat çekti. ISS Türkiye’nin insan odaklı değerlerinin, tüm çalışanlarındaki yansımasının ISS’in en önemli öncelikleri arasında olduğunun altını çizen Yalçın, birlik ve beraberliğin kurum kültürü içindeki yerine de bir kez daha vurgu yaparak, daha pek çok etkinlikte aynı ilkeler çerçevesinde buluşacaklarını ifade etti.
ISS Türkiye engelli çalışanlarıyla geleneksel pikniğinde buluştu

Sosyal sorumluluk alanında yaptığı projelerle her daim örnek olan ISS Türkiye , geleneksel hale gelen engelliler pikniğinde çalışanlarıyla buluştu. ISS Türkiye ev sahipliğinde, dopdolu bir programla gün boyu süren etkinliğe katılan yaklaşık 800 katılımcı, yaz ayını coşkuyla karşılamanın mutluluğunu yaşadı.

 

ISS Türkiye’nin her sene düzenlediği engelli pikniği, bu yıl da 13 Haziran’da Bahar Country’de gerçekleşti. Sabah saatlerinde başlayan ve tüm gün süren etkinlik, dopdolu programıyla katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.

 

Birçok stantın kurulduğu piknikte, karikatür, Hint kınası çalışmaları, jonglör gösterileri, ritim workshopları düzenlendi. Ayrıca 15 yıldan bu yana ISS Türkiye bünyesinde çalışanlara da plaket takdim edildi. Kurulan “Sizi Dinliyoruz” masasında ise çalışanların geri bildirimleri alındı. Etkinlik öğlen saatlerinde ise Çekirdek Kadro Müzik Grubu’nun canlı performansıyla devam etti.

 

Pikniğe katılan ISS Türkiye COO’su Dağhan Yalçın, bu sene yeniden düzenledikleri piknikle hem pandemi nedeniyle ara verdikleri bu etkinliği tekrar hayata geçirmekten hem de engelli çalışanlarıyla buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ISS Türkiye’nin kapsayıcı insan kaynakları politikasına dikkat çekti. ISS Türkiye’nin insan odaklı değerlerinin, tüm çalışanlarındaki yansımasının ISS’in en önemli öncelikleri arasında olduğunun altını çizen Yalçın, birlik ve beraberliğin kurum kültürü içindeki yerine de bir kez daha vurgu yaparak, daha pek çok etkinlikte aynı ilkeler çerçevesinde buluşacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.