,, ,

İsmail Çataklı Kimdir?

Kimdir 20.06.2023 - 10:38, Güncelleme: 20.06.2023 - 10:38 4766+ kez okundu.
 

İsmail Çataklı Kimdir?

İsmail Çataklı Kimdir, Nerelidir? İsmail Çataklı Hayatı ve Biyografisi
İsmail Çataklı , Türk bürokrat ve siyasetçidir. 1974 yılında Çankırı Yapraklı’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1996 yılında mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yapmıştır. İsmail Çataklı Çankırı Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan İsmail Çataklı , çeşitli ilçelerde kaymakamlık yapmıştır. 2009 yılında Mülkiye Müfettişi, 2010 yılında Mülkiye Başmüfettişi olmuştur. İsmail Çataklı 2014 yılında Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı, 2016 yılında Kilis Valisi, 2017 yılında İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. İsmail Çataklı 2018 yılında ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü olarak atanmıştır. İsmail Çataklı , iyi seviyede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır
İsmail Çataklı Kimdir, Nerelidir? İsmail Çataklı Hayatı ve Biyografisi

İsmail Çataklı , Türk bürokrat ve siyasetçidir. 1974 yılında Çankırı Yapraklı’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1996 yılında mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yapmıştır.

İsmail Çataklı Çankırı Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan İsmail Çataklı , çeşitli ilçelerde kaymakamlık yapmıştır. 2009 yılında Mülkiye Müfettişi, 2010 yılında Mülkiye Başmüfettişi olmuştur. İsmail Çataklı 2014 yılında Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı, 2016 yılında Kilis Valisi, 2017 yılında İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir.  İsmail Çataklı 2018 yılında ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü olarak atanmıştır.

İsmail Çataklı , iyi seviyede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.