,, ,

İskenderun Devlet Hastanesinin arama kurtarma çalışması sürüyor

Gündem 06.02.2023 - 15:29, Güncelleme: 06.02.2023 - 15:30 5106+ kez okundu.
 

İskenderun Devlet Hastanesinin arama kurtarma çalışması sürüyor

İskenderun Devlet Hastanesinin arama kurtarma çalışması sürüyor
Merkez üssü Kahramanmaraş 'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde bir bölümü çöken İskenderun Devlet Hastanesi enkazındaki arama kurtarma çalışması sürüyor. İskenderun ilçesi Dumlupınar Mahallesi 'ndeki hastanenin yoğun bakım, fizik tedavi, poliklinik hizmetleri ve bazı idari birimlerin olduğu bloku deprem nedeniyle çöktü. Enkazda askerler, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, AKUT ve vatandaşların desteğiyle arama kurtarma çalışması yürütülüyor. İlçede yıkılan diğer bazı binalara da ekipler yönlendiriliyor.
İskenderun Devlet Hastanesinin arama kurtarma çalışması sürüyor

Merkez üssü Kahramanmaraş 'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde bir bölümü çöken İskenderun Devlet Hastanesi enkazındaki arama kurtarma çalışması sürüyor.

İskenderun ilçesi Dumlupınar Mahallesi 'ndeki hastanenin yoğun bakım, fizik tedavi, poliklinik hizmetleri ve bazı idari birimlerin olduğu bloku deprem nedeniyle çöktü.

Enkazda askerler, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, AKUT ve vatandaşların desteğiyle arama kurtarma çalışması yürütülüyor.

İlçede yıkılan diğer bazı binalara da ekipler yönlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.