,, ,

İrem Derici'den Pavyon Şarkıcısı Sürprizi!

Magazin 03.04.2024 - 15:37, Güncelleme: 03.04.2024 - 15:37 7864 kez okundu.
 

İrem Derici'den Pavyon Şarkıcısı Sürprizi!

İrem Derici, İnci Taneleri dizisinde pavyon şarkıcısını oynamak istediğini ve bu rolün ona çok yakışacağını belirtti.
Sevilen şarkıcı İrem Derici , dizi teklifleri aldığını ve kendimi oynamaktan sıkıldığını söyledi. Yılmaz Erdoğan 'a seslenen Derici,  İnci Taneleri dizisinde pavyon şarkıcısını oynamak istediğini dile getirdi. Derici, senaryoyu da hayal ettiğini belirterek, "Dilber'den önce orada ben sahne yapıyormuşum. Ara ara da gidip dükkanı basıyormuşum. Ben pavyon kültürünü severim. Başka yerlere çekerler ama öyle değil." dedi. Derici'nin bu isteği, hayranlarını şaşırttı. Birçok hayranı, Derici'nin pavyon şarkıcısını oynayabilecek kadar yetenekli olduğunu ve bu rolün ona çok yakışacağını söyledi.
İrem Derici, İnci Taneleri dizisinde pavyon şarkıcısını oynamak istediğini ve bu rolün ona çok yakışacağını belirtti.

Sevilen şarkıcı İrem Derici , dizi teklifleri aldığını ve kendimi oynamaktan sıkıldığını söyledi. Yılmaz Erdoğan 'a seslenen Derici,  İnci Taneleri dizisinde pavyon şarkıcısını oynamak istediğini dile getirdi.

Derici, senaryoyu da hayal ettiğini belirterek, "Dilber'den önce orada ben sahne yapıyormuşum. Ara ara da gidip dükkanı basıyormuşum. Ben pavyon kültürünü severim. Başka yerlere çekerler ama öyle değil." dedi.

Derici'nin bu isteği, hayranlarını şaşırttı. Birçok hayranı, Derici'nin pavyon şarkıcısını oynayabilecek kadar yetenekli olduğunu ve bu rolün ona çok yakışacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.