,, ,

İrem Derici, Alaçatı Şerefe'de 1950'ler modasıyla şov yaptı

Gündem 28.08.2023 - 11:22, Güncelleme: 28.08.2023 - 11:25 4143+ kez okundu.
 

İrem Derici, Alaçatı Şerefe'de 1950'ler modasıyla şov yaptı

İrem Derici, Alaçatı Şerefe’de 1950’ler modasıyla şov yaptı. Kırmızı püsküllü elbisesi ve danslarıyla seyirciyi büyüledi. Müthiş bir gece yaşattı.
İrem Derici , dün akşam Alaçatı Şerefe'de sahneye çıktı. Ateş kırmızısı, püsküllü elbisesiyle 1950'lerin modasını sahneye taşıyan Derici, şarkıları kadar dansları ve enerjisiyle seyircinin gönlünü fethetti. İrem Derici yaz konserleri kapsamında Alaçatı Şerefe'de sahne aldı. Çeşme'deki hayranları, Derici'yi bu gece de yalnız bırakmadı ve rezervasyonlar günler öncesinden doldu. Derici, ışıltılı sahne kıyafetiyle göz kamaştırdı. Derici, 1950'lerin modasını hatırlatan kıpkırmızı, püsküllü bir mini elbise giydi. Tarzıyla olduğu kadar enerjisi ve sahne performansıyla da seyircinin ilgisini bir an olsun kaybetmeyen Derici, yine müthiş bir geceye imza attı. Dansları, esprileri ve benzersiz sesiyle müthiş bir gösteri sunan İrem Derici, artık sadece bir şarkıcı değil bir "showgirl" (şov kızı) olduğunu ispatladı.  
İrem Derici, Alaçatı Şerefe’de 1950’ler modasıyla şov yaptı. Kırmızı püsküllü elbisesi ve danslarıyla seyirciyi büyüledi. Müthiş bir gece yaşattı.

İrem Derici , dün akşam Alaçatı Şerefe'de sahneye çıktı. Ateş kırmızısı, püsküllü elbisesiyle 1950'lerin modasını sahneye taşıyan Derici, şarkıları kadar dansları ve enerjisiyle seyircinin gönlünü fethetti.

İrem Derici yaz konserleri kapsamında Alaçatı Şerefe'de sahne aldı. Çeşme'deki hayranları, Derici'yi bu gece de yalnız bırakmadı ve rezervasyonlar günler öncesinden doldu. Derici, ışıltılı sahne kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Derici, 1950'lerin modasını hatırlatan kıpkırmızı, püsküllü bir mini elbise giydi. Tarzıyla olduğu kadar enerjisi ve sahne performansıyla da seyircinin ilgisini bir an olsun kaybetmeyen Derici, yine müthiş bir geceye imza attı.

Dansları, esprileri ve benzersiz sesiyle müthiş bir gösteri sunan İrem Derici, artık sadece bir şarkıcı değil bir "showgirl" (şov kızı) olduğunu ispatladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.