,, ,

İPhone bildirim sesi geliyor ama bildirim panelinde herhangi bir bildirim Yok

Bilim-Teknoloji 20.09.2023 - 09:43, Güncelleme: 20.09.2023 - 09:46 10396+ kez okundu.
 

İPhone bildirim sesi geliyor ama bildirim panelinde herhangi bir bildirim Yok

İPhone bildirim sesi geliyor ama bildirim panelinde herhangi bir bildirim Yok
iPhone 'da bildirim sesi gelip bildirim panelinde bildirim görünmemesi sorununun birkaç nedeni olabilir. Bu nedenlerden bazıları şunlardır: Bildirimler kapalı olabilir. Ayarlar > Bildirimler 'e gidin ve bildirim almak istediğiniz uygulamaların yanındaki anahtarları açın. Bildirimler sessizleştirilmiş olabilir. Ayarlar > Ses > Bildirimler 'e gidin ve Bildirim Sesi'ni ayarlayın. Bildirimler bir uygulama tarafından engellenmiş olabilir. Ayarlar > Bildirimler 'e gidin ve bildirim almak istediğiniz uygulamanın yanındaki anahtarları açın. Cihazınız sessiz modda olabilir. Ses düğmesini aşağı kaydırın ve sessiz modda olduğunu kontrol edin. Cihazınız titreşim modunda olabilir. Ses düğmesini aşağı kaydırın ve titreşim modunda olduğunu kontrol edin. Bu nedenleri kontrol ettikten sonra sorununuz hala devam ediyorsa, aşağıdaki adımları deneyin: Telefonunuzu yeniden başlatın. Cihazınızın yazılımını güncelleyin. Cihazınızın sıfırlamasını yapın. Sıfırlama işlemi, cihazınızdaki tüm verileri ve ayarları siler, bu nedenle önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. İşte iPhone 'unuzu sıfırlamanın adımları: Ayarlar > Genel'e gidin. Sıfırla'ya dokunun. Tüm İçeriği ve Ayarları Sil'e dokunun. Şifrenizin varsa girin. Sil'e dokunun. Cihazınız sıfırlandıktan sonra, bildirimlerinizin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
İPhone bildirim sesi geliyor ama bildirim panelinde herhangi bir bildirim Yok

iPhone 'da bildirim sesi gelip bildirim panelinde bildirim görünmemesi sorununun birkaç nedeni olabilir. Bu nedenlerden bazıları şunlardır:

  • Bildirimler kapalı olabilir. Ayarlar > Bildirimler 'e gidin ve bildirim almak istediğiniz uygulamaların yanındaki anahtarları açın.
  • Bildirimler sessizleştirilmiş olabilir. Ayarlar > Ses > Bildirimler 'e gidin ve Bildirim Sesi'ni ayarlayın.
  • Bildirimler bir uygulama tarafından engellenmiş olabilir. Ayarlar > Bildirimler 'e gidin ve bildirim almak istediğiniz uygulamanın yanındaki anahtarları açın.
  • Cihazınız sessiz modda olabilir. Ses düğmesini aşağı kaydırın ve sessiz modda olduğunu kontrol edin.
  • Cihazınız titreşim modunda olabilir. Ses düğmesini aşağı kaydırın ve titreşim modunda olduğunu kontrol edin.

Bu nedenleri kontrol ettikten sonra sorununuz hala devam ediyorsa, aşağıdaki adımları deneyin:

  1. Telefonunuzu yeniden başlatın.
  2. Cihazınızın yazılımını güncelleyin.
  3. Cihazınızın sıfırlamasını yapın.

Sıfırlama işlemi, cihazınızdaki tüm verileri ve ayarları siler, bu nedenle önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

İşte iPhone 'unuzu sıfırlamanın adımları:

  1. Ayarlar > Genel'e gidin.
  2. Sıfırla'ya dokunun.
  3. Tüm İçeriği ve Ayarları Sil'e dokunun.
  4. Şifrenizin varsa girin.
  5. Sil'e dokunun.

Cihazınız sıfırlandıktan sonra, bildirimlerinizin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.