,, ,

Instagram'da yayın kanallarını nasıl engellerim?

Bilim-Teknoloji 14.08.2023 - 17:16, Güncelleme: 14.08.2023 - 17:16 7300+ kez okundu.
 

Instagram'da yayın kanallarını nasıl engellerim?

Instagram'da yayın kanallarını nasıl engellerim?
Instagram 'da yayın kanallarını engellemek için şu adımları izleyin: Instagram uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın. Ana ekranda, engellemek istediğiniz yayın kanalının profil resmine dokunun. Profil sayfasının alt kısmında, "Takip Et" düğmesinin altındaki üç noktalı simgeye dokunun. Açılan menüde, "Engelle" seçeneğine dokunun. Yayın kanalı engellenecek ve artık yayınlarını göremeyeceksiniz. Instagram'da yayın kanallarını engellemenin başka bir yolu da, yayın kanalının profil resmine dokunmadan, profil sayfasının üst kısmındaki "Takip Et" düğmesine dokunmak ve ardından "Engelle" seçeneğine dokunmaktır. Engellenen yayın kanalları, profil sayfanızda, hikayeler sekmesinde ve arama sonuçlarında görünmeyecektir. Ayrıca, engellenen yayın kanalları tarafından gönderilen mesajları da alamayacaksınız. Engellediğiniz bir yayın kanalını tekrar takip etmek isterseniz, profil sayfasının alt kısmında, "Takip Et" düğmesinin altındaki üç noktalı simgeye dokunun ve "Engellemeyi Kaldır" seçeneğine dokunun.
Instagram'da yayın kanallarını nasıl engellerim?

Instagram 'da yayın kanallarını engellemek için şu adımları izleyin:

  1. Instagram uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
  2. Ana ekranda, engellemek istediğiniz yayın kanalının profil resmine dokunun.
  3. Profil sayfasının alt kısmında, "Takip Et" düğmesinin altındaki üç noktalı simgeye dokunun.
  4. Açılan menüde, "Engelle" seçeneğine dokunun.
  5. Yayın kanalı engellenecek ve artık yayınlarını göremeyeceksiniz.

Instagram'da yayın kanallarını engellemenin başka bir yolu da, yayın kanalının profil resmine dokunmadan, profil sayfasının üst kısmındaki "Takip Et" düğmesine dokunmak ve ardından "Engelle" seçeneğine dokunmaktır.

Engellenen yayın kanalları, profil sayfanızda, hikayeler sekmesinde ve arama sonuçlarında görünmeyecektir. Ayrıca, engellenen yayın kanalları tarafından gönderilen mesajları da alamayacaksınız.

Engellediğiniz bir yayın kanalını tekrar takip etmek isterseniz, profil sayfasının alt kısmında, "Takip Et" düğmesinin altındaki üç noktalı simgeye dokunun ve "Engellemeyi Kaldır" seçeneğine dokunun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.