,, ,

Instagram Öne Çıkanlar Açılmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Bilim-Teknoloji 30.12.2023 - 14:55, Güncelleme: 30.12.2023 - 14:55 15634+ kez okundu.
 

Instagram Öne Çıkanlar Açılmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Instagram Öne Çıkanlar Açılmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?
Instagram öne çıkanlar açılmıyor sorununu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz: Uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizleyin. Bunu yapmak için, telefonunuzun ayarlar menüsüne gidin, "Uygulamalar" veya "Uygulama Yöneticisi"ni seçin, Instagram'ı bulun ve "Depolama" veya "Veri"ye dokunun. Ardından, "Önbelleği Temizle" ve "Verileri Temizle" seçeneklerini seçin. Uygulamayı yeniden başlatın. Telefonunuzun ana ekranından Instagram uygulamasını kapatın ve ardından tekrar açın. Telefonunuzu yeniden başlatın. Telefonunuzun güç düğmesini basılı tutun ve "Yeniden Başlat" seçeneğine dokunun. Instagram'ı güncelleyin. Telefonunuzun uygulama mağazasına gidin ve Instagram'ı arayın. Mevcut bir güncelleme varsa, indirin ve yükleyin. Instagram'ı farklı bir cihazda deneyin. Öne çıkanlar, farklı bir cihazda çalışıyorsa, sorun cihazınızdaki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir.   Bu adımlar sorunu çözmezse, Instagram müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. İşte Instagram öne çıkanlar açılmıyor sorununu çözmek için bazı ek ipuçları: Öne çıkanlarınıza eklediğiniz hikayelerin, Instagram'ın öne çıkanlar için izin verdiği maksimum boyuttan (100 MB) daha küçük olduğundan emin olun. Öne çıkanlarınıza eklediğiniz hikayelerde, Instagram'ın öne çıkanlar için izin verdiği maksimum sayıda fotoğraf ve video olduğundan emin olun. (100) Öne çıkanlarınızın kapak fotoğrafının, Instagram'ın öne çıkanlar için izin verdiği maksimum boyuttan (1080 x 1080 piksel) daha küçük olduğundan emin olun.  
Instagram Öne Çıkanlar Açılmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Instagram öne çıkanlar açılmıyor sorununu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

  1. Uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizleyin. Bunu yapmak için, telefonunuzun ayarlar menüsüne gidin, "Uygulamalar" veya "Uygulama Yöneticisi"ni seçin, Instagram'ı bulun ve "Depolama" veya "Veri"ye dokunun. Ardından, "Önbelleği Temizle" ve "Verileri Temizle" seçeneklerini seçin.
  2. Uygulamayı yeniden başlatın. Telefonunuzun ana ekranından Instagram uygulamasını kapatın ve ardından tekrar açın.
  3. Telefonunuzu yeniden başlatın. Telefonunuzun güç düğmesini basılı tutun ve "Yeniden Başlat" seçeneğine dokunun.
  4. Instagram'ı güncelleyin. Telefonunuzun uygulama mağazasına gidin ve Instagram'ı arayın. Mevcut bir güncelleme varsa, indirin ve yükleyin.
  5. Instagram'ı farklı bir cihazda deneyin. Öne çıkanlar, farklı bir cihazda çalışıyorsa, sorun cihazınızdaki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir.

 

Bu adımlar sorunu çözmezse, Instagram müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

İşte Instagram öne çıkanlar açılmıyor sorununu çözmek için bazı ek ipuçları:

  • Öne çıkanlarınıza eklediğiniz hikayelerin, Instagram'ın öne çıkanlar için izin verdiği maksimum boyuttan (100 MB) daha küçük olduğundan emin olun.
  • Öne çıkanlarınıza eklediğiniz hikayelerde, Instagram'ın öne çıkanlar için izin verdiği maksimum sayıda fotoğraf ve video olduğundan emin olun. (100)
  • Öne çıkanlarınızın kapak fotoğrafının, Instagram'ın öne çıkanlar için izin verdiği maksimum boyuttan (1080 x 1080 piksel) daha küçük olduğundan emin olun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.