,, ,

instagram Hesabı Nasıl Silinir

Bilim-Teknoloji 29.05.2023 - 15:38, Güncelleme: 29.05.2023 - 15:38 8153+ kez okundu.
 

instagram Hesabı Nasıl Silinir

instagram Hesabı Nasıl Silinir
Instagram hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Bir tarayıcıda Instagram'ın resmi web sitesini açın ve hesabınıza giriş yapın. Profilinize gidin ve sağ üst köşede bulunan üç çizgi simgesini tıklayın. Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin. Ayarlar sayfasında sayfanın en altına kadar kaydırın ve "Hesap" bölümünü bulun. "Hesap" bölümünde "Hesabı Devre Dışı Bırak" seçeneğini bulun ve tıklayın. "Hesabı Devre Dışı Bırak" sayfasında, hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğinizi belirten bir açıklama seçeneği bulunacak. Bu açıklamayı seçin veya kendi açıklamanızı yazın. Şifrenizi tekrar girerek doğrulayın. "Hesabı Devre Dışı Bırak" düğmesini tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak silin. Not: Hesabınızı sildiğinizde, hesap ve içerikleriniz kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz. Eğer hesabınızı sadece geçici olarak devre dışı bırakmak istiyorsanız, hesap silme adımlarını takip etmek yerine "Hesabı Geçici Olarak Devre Dışı Bırak" seçeneğini kullanabilirsiniz.
instagram Hesabı Nasıl Silinir

Instagram hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Bir tarayıcıda Instagram'ın resmi web sitesini açın ve hesabınıza giriş yapın.
  2. Profilinize gidin ve sağ üst köşede bulunan üç çizgi simgesini tıklayın.
  3. Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
  4. Ayarlar sayfasında sayfanın en altına kadar kaydırın ve "Hesap" bölümünü bulun.
  5. "Hesap" bölümünde "Hesabı Devre Dışı Bırak" seçeneğini bulun ve tıklayın.
  6. "Hesabı Devre Dışı Bırak" sayfasında, hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğinizi belirten bir açıklama seçeneği bulunacak. Bu açıklamayı seçin veya kendi açıklamanızı yazın.
  7. Şifrenizi tekrar girerek doğrulayın.
  8. "Hesabı Devre Dışı Bırak" düğmesini tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak silin.

Not: Hesabınızı sildiğinizde, hesap ve içerikleriniz kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz. Eğer hesabınızı sadece geçici olarak devre dışı bırakmak istiyorsanız, hesap silme adımlarını takip etmek yerine "Hesabı Geçici Olarak Devre Dışı Bırak" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.