,, ,

Ebru Şahin, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04.08.2023 - 13:08, Güncelleme: 04.08.2023 - 13:10 12157+ kez okundu.
 

Ebru Şahin, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Ebru Şahin, bikinili pozlarını paylaştı. Takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı. Oyuncu, “Destan” dizisinde Akkız rolüyle izleniyor.
Akın Akınözü ile evli olan Ebru Şahin, şu sıralar tatilde. Oyuncu, sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak bikinili pozlarını paylaşan Şahin, takipçilerinden tam not aldı. Ebru Şahin 'in pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü oyuncunun takipçileri, "Çok güzelsin", "Bikini sana çok yakışmış", "Tatilde çok eğleniyorsun" gibi yorumlar yaptı. Ebru Şahin , şu sıralar Star TV'de yayınlanan "Destan" dizisinde rol alıyor. Dizide Akkız karakterini canlandıran Şahin, performansıyla büyük beğeni topluyor.
Ebru Şahin, bikinili pozlarını paylaştı. Takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı. Oyuncu, “Destan” dizisinde Akkız rolüyle izleniyor.

Akın Akınözü ile evli olan Ebru Şahin, şu sıralar tatilde. Oyuncu, sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak bikinili pozlarını paylaşan Şahin, takipçilerinden tam not aldı.

Ebru Şahin 'in pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü oyuncunun takipçileri, "Çok güzelsin", "Bikini sana çok yakışmış", "Tatilde çok eğleniyorsun" gibi yorumlar yaptı.

Ebru Şahin , şu sıralar Star TV'de yayınlanan "Destan" dizisinde rol alıyor. Dizide Akkız karakterini canlandıran Şahin, performansıyla büyük beğeni topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.