,, ,

Yılmaz Erdoğan'ın "İnci Taneleri" dizisinin yönetmeni belli oldu!

Tv-Dünyası 04.08.2023 - 13:01, Güncelleme: 04.08.2023 - 13:01 7624+ kez okundu.
 

Yılmaz Erdoğan'ın "İnci Taneleri" dizisinin yönetmeni belli oldu!

Yılmaz Erdoğan, 20 yıl sonra dizi çekiyor. “İnci Taneleri” adlı dizinin başrolü ve senaristi. Yönetmen Şenol Sönmez oldu. Dizinin kanalı belli değil.
Yılmaz Erdoğan , 20 yıl aradan sonra ekrana dizi çekecek. " İnci Taneleri " adlı dizinin senaryosu üzerine çalışan Yılmaz Erdoğan , aynı zamanda başrolü de oynayacak. Melodram türündeki dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı merak konusuydu. Son gelen haberlere göre o isim belli oldu. Dizi ve film sektörünün başarılı ismi Şenol Sönmez , Yılmaz Erdoğan 'ın " İnci Taneleri " dizisinin yönetmenliğini yapacak. Şenol Sönmez daha önce "Kiralık Aşk", "Doktorlar", "İffet" "Gülperi", "Öldür Beni Sevgilim" gibi çok ses getiren projelere imza atmıştı. Öte yandan şimdiden merakla beklenen "İnci Taneleri"nin kanal görüşmeleri de sürüyor. " İnci Taneleri " dizisi, bir ailenin dramını konu alacak. Dizide, ailenin en küçük kızı olan İnci'nin hikayesi anlatılacak. İnci, babasının ölümünden sonra ailesine bakmak için mücadele edecek. Bu süreçte, aşkı ve arkadaşlığı da keşfedecek. " İnci Taneleri " dizisinin çekimleri yakında başlayacak. Dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.
Yılmaz Erdoğan, 20 yıl sonra dizi çekiyor. “İnci Taneleri” adlı dizinin başrolü ve senaristi. Yönetmen Şenol Sönmez oldu. Dizinin kanalı belli değil.

Yılmaz Erdoğan , 20 yıl aradan sonra ekrana dizi çekecek. " İnci Taneleri " adlı dizinin senaryosu üzerine çalışan Yılmaz Erdoğan , aynı zamanda başrolü de oynayacak. Melodram türündeki dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı merak konusuydu. Son gelen haberlere göre o isim belli oldu.

Dizi ve film sektörünün başarılı ismi Şenol Sönmez , Yılmaz Erdoğan 'ın " İnci Taneleri " dizisinin yönetmenliğini yapacak. Şenol Sönmez daha önce "Kiralık Aşk", "Doktorlar", "İffet" "Gülperi", "Öldür Beni Sevgilim" gibi çok ses getiren projelere imza atmıştı. Öte yandan şimdiden merakla beklenen "İnci Taneleri"nin kanal görüşmeleri de sürüyor.

" İnci Taneleri " dizisi, bir ailenin dramını konu alacak. Dizide, ailenin en küçük kızı olan İnci'nin hikayesi anlatılacak. İnci, babasının ölümünden sonra ailesine bakmak için mücadele edecek. Bu süreçte, aşkı ve arkadaşlığı da keşfedecek.

" İnci Taneleri " dizisinin çekimleri yakında başlayacak. Dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.