,, ,

Indiana Jones ve Kader Kadranı Filminin Konusu

Tv-Dünyası 18.07.2023 - 13:33, Güncelleme: 18.07.2023 - 13:37 4524+ kez okundu.
 

Indiana Jones ve Kader Kadranı Filminin Konusu

Indiana Jones ve Kader Kadranı Filminin Konusu
Indiana Jones ve Kader Kadranı , 2023 yılında vizyona girecek olan bir Amerikan aksiyon- macera filmidir. Film , Indiana Jones film serisinin beşinci filmi olup, 2008 yapımı Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı’nın devamı niteliğindedir. Filmde Harrison Ford , efsanevi kahraman arkeolog Indiana Jones rolünü yeniden canlandırmaktadır. Filmde ona Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones, Antonio Banderas ve Olivier Richters gibi yeni oyuncular eşlik etmektedir. Filmin konusu henüz tam olarak açıklanmamıştır, ancak bazı kaynaklara göre film, soğuk savaş döneminde uzay yarışı sürerken bir kez daha hortlayan Nazi tehlikesine karşı son mücadelesini verecektir. Filmde Indiana Jones’un tarihin bütün akışını değiştirebilecek bir yapıyı geri almak için zamanla yarışması gerekecektir4. Filmde ayrıca Indiana Jones’un eski dostu Salah’ın da rol alacağı söylenmektedir. Filmin yönetmenliğini James Mangold üstlenmiştir. Mangold, Steven Spielberg tarafından yönetilmeyen ya da George Lucas tarafından ortaklaşa yazılan ve Spielberg’in yapımcı olarak görev yaptığı ilk Indiana Jones filmidir. Filmin senaryosunu Mangold, Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth ortaklaşa yazmıştır. Filmin müzikleri ise John Williams tarafından bestelenmiştir. Filmin çekimleri Haziran 2021’de başlamıştır. Çekim yerleri arasında Birleşik Krallık genelinde İngiltere ve İskoçya ile İtalya ve Fas yer almaktadır. Filmin 30 Haziran 2023’te vizyona girmesi planlanmaktadır.
Indiana Jones ve Kader Kadranı Filminin Konusu

Indiana Jones ve Kader Kadranı , 2023 yılında vizyona girecek olan bir Amerikan aksiyon- macera filmidir. Film , Indiana Jones film serisinin beşinci filmi olup, 2008 yapımı Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı’nın devamı niteliğindedir. Filmde Harrison Ford , efsanevi kahraman arkeolog Indiana Jones rolünü yeniden canlandırmaktadır. Filmde ona Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones, Antonio Banderas ve Olivier Richters gibi yeni oyuncular eşlik etmektedir.

Filmin konusu henüz tam olarak açıklanmamıştır, ancak bazı kaynaklara göre film, soğuk savaş döneminde uzay yarışı sürerken bir kez daha hortlayan Nazi tehlikesine karşı son mücadelesini verecektir. Filmde Indiana Jones’un tarihin bütün akışını değiştirebilecek bir yapıyı geri almak için zamanla yarışması gerekecektir4. Filmde ayrıca Indiana Jones’un eski dostu Salah’ın da rol alacağı söylenmektedir.

Filmin yönetmenliğini James Mangold üstlenmiştir. Mangold, Steven Spielberg tarafından yönetilmeyen ya da George Lucas tarafından ortaklaşa yazılan ve Spielberg’in yapımcı olarak görev yaptığı ilk Indiana Jones filmidir. Filmin senaryosunu Mangold, Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth ortaklaşa yazmıştır. Filmin müzikleri ise John Williams tarafından bestelenmiştir.

Filmin çekimleri Haziran 2021’de başlamıştır. Çekim yerleri arasında Birleşik Krallık genelinde İngiltere ve İskoçya ile İtalya ve Fas yer almaktadır. Filmin 30 Haziran 2023’te vizyona girmesi planlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.