,, ,

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak kimdir?

Kimdir 17.06.2023 - 14:37, Güncelleme: 17.06.2023 - 14:37 6610+ kez okundu.
 

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak kimdir?

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak kimdir?
İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak , 1980 yılında Malatya ’da doğmuş bir Türk siyasetçi ve yöneticidir. Halen Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. İyi seviyede İngilizce bilmektedir. 14 Mayıs 2023 Seçimleri için 28. Dönem AK Parti 3.Sıra Malatya Milletvekili Adayı olmuştur. İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak , Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İnönü Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Selçuk Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri alanlarında iki ayrı yüksek lisans yapmıştır. Bir devlet bankasında avukatlık yapmış, ardından İnönü Üniversitesi’nde basın yayın biriminde görev almıştır. İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Malatya’da yerel gazetelerde köşe yazıları yazmıştır. Malatya’da yayın yapan TV kanallarında kültür-sanat programları yapmıştır. İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde kurum avukatlığı yapmış, yine aynı kurumda halkla ilişkiler şube müdürlüğü, kadın ve aile hizmetleri daire başkanlığı ve 2019-2023 yıllarında genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunmuştur. İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak , eski Anavatan Partisi Malatya milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak’ın yeğeni, eski AK Parti Malatya milletvekili Fuat Ölmeztoprak’ın kızıdır. Evli ve iki çocuk annesidir. İlk çocukları olarak kızları Nilda Polat dünyaya gelmiştir. Daha sonra Milan Efe adında ikinci çocukları dünyaya gelen Polat çiftinin kızı 10, oğlu ise 2 yaşındadır
İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak kimdir?

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak , 1980 yılında Malatya ’da doğmuş bir Türk siyasetçi ve yöneticidir. Halen Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. İyi seviyede İngilizce bilmektedir. 14 Mayıs 2023 Seçimleri için 28. Dönem AK Parti 3.Sıra Malatya Milletvekili Adayı olmuştur.

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak , Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İnönü Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Selçuk Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri alanlarında iki ayrı yüksek lisans yapmıştır. Bir devlet bankasında avukatlık yapmış, ardından İnönü Üniversitesi’nde basın yayın biriminde görev almıştır. İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Malatya’da yerel gazetelerde köşe yazıları yazmıştır. Malatya’da yayın yapan TV kanallarında kültür-sanat programları yapmıştır. İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde kurum avukatlığı yapmış, yine aynı kurumda halkla ilişkiler şube müdürlüğü, kadın ve aile hizmetleri daire başkanlığı ve 2019-2023 yıllarında genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak , eski Anavatan Partisi Malatya milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak’ın yeğeni, eski AK Parti Malatya milletvekili Fuat Ölmeztoprak’ın kızıdır. Evli ve iki çocuk annesidir. İlk çocukları olarak kızları Nilda Polat dünyaya gelmiştir. Daha sonra Milan Efe adında ikinci çocukları dünyaya gelen Polat çiftinin kızı 10, oğlu ise 2 yaşındadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.