,, ,

İlk Kadın Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek’e sevgi Seli

Siyaset 17.04.2023 - 14:39, Güncelleme: 17.04.2023 - 14:39 10184+ kez okundu.
 

İlk Kadın Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek’e sevgi Seli

İlk Kadın Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek Sevgi Seli
Zafer Partisi Marmara Bölgesi Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına Katılmak için yola çıkan İlk Kadın Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek İstanbul Halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Sevda Özbek yoldaki vatandaşlar ile görüştü. Bir kadın vatandaş Sevda Özbek'e yaklaşarak "Artık bu ülkeye kadın eli değecek, iyiki varsınız Sevda Özbek" diyerek seslendi diğer bir vatandaş ise "Biz Türk Milleti olarak arkanızdayız biz artık siyasette yeni yüzler görmek istiyoruz bu ülkede yolsuzluk, yoksulluk, adam kayırmacılık istemiyoruz" dedi. Sevda Özbek ise vatandaşlara 'Kadınlar sadece  siyasette değil, hayatın hiçbir noktasında  "sembolik" olmayacaklar, söz sahibi olarak var olacaktır, artık Türkiye'ye kadın elinin değme zamanı gelmiştir. Kadınlar siyasette, bilimde, sanatta, kültürde ülkemizin geleceği için layık oldukları değeri görerek en ön safhalarda var olacaktır" dedi.
İlk Kadın Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek Sevgi Seli

Zafer Partisi Marmara Bölgesi Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına Katılmak için yola çıkan İlk Kadın Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek İstanbul Halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

Sevda Özbek yoldaki vatandaşlar ile görüştü. Bir kadın vatandaş Sevda Özbek'e yaklaşarak "Artık bu ülkeye kadın eli değecek, iyiki varsınız Sevda Özbek" diyerek seslendi diğer bir vatandaş ise "Biz Türk Milleti olarak arkanızdayız biz artık siyasette yeni yüzler görmek istiyoruz bu ülkede yolsuzluk, yoksulluk, adam kayırmacılık istemiyoruz" dedi. Sevda Özbek ise vatandaşlara 'Kadınlar sadece  siyasette değil, hayatın hiçbir noktasında  "sembolik" olmayacaklar, söz sahibi olarak var olacaktır, artık Türkiye'ye kadın elinin değme zamanı gelmiştir. Kadınlar siyasette, bilimde, sanatta, kültürde ülkemizin geleceği için layık oldukları değeri görerek en ön safhalarda var olacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.