,, ,

İletişim Başkanlığı, Okul Müdürü Sürgün İddialarını Reddediyor: Otoparkla İlgisi Yok

Gündem 18.01.2024 - 17:56, Güncelleme: 18.01.2024 - 17:56 3586+ kez okundu.
 

İletişim Başkanlığı, Okul Müdürü Sürgün İddialarını Reddediyor: Otoparkla İlgisi Yok

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, okul müdürünün sürgün edildiği iddialarını reddetti. Soruşturma, otoparkla ilgili değil.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı , bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının doğru olmadığını açıkladı. Açıklamada, iddiaların tamamen asılsız olduğu belirtilerek, söz konusu okul müdürünün 20 Kasım 2023 tarihinde Muğla Olgunlaşma Enstitüsü ve Menteşe ilçesi Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürüne bağırarak üstüne yürüdüğü, küçük düşürücü tavır, davranış ve söylemlerde bulunduğu kaydedildi. Bakanlık Müfettişlerinin yürüttüğü soruşturma raporuna binaen de gerek disiplin gerekse idari yönden Valilik Makamlarının bilgileri ve Olurları dâhilinde işlemler gerçekleştirildiği ifade edildi. Açıklamada, soruşturma dosyasının okul bahçesinin otopark olarak kullanımıyla herhangi bir ilgisinin bulunmadığı vurgulandı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, okul müdürünün sürgün edildiği iddialarını reddetti. Soruşturma, otoparkla ilgili değil.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı , bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Açıklamada, iddiaların tamamen asılsız olduğu belirtilerek, söz konusu okul müdürünün 20 Kasım 2023 tarihinde Muğla Olgunlaşma Enstitüsü ve Menteşe ilçesi Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürüne bağırarak üstüne yürüdüğü, küçük düşürücü tavır, davranış ve söylemlerde bulunduğu kaydedildi.

Bakanlık Müfettişlerinin yürüttüğü soruşturma raporuna binaen de gerek disiplin gerekse idari yönden Valilik Makamlarının bilgileri ve Olurları dâhilinde işlemler gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada, soruşturma dosyasının okul bahçesinin otopark olarak kullanımıyla herhangi bir ilgisinin bulunmadığı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.