,, ,

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin İkiz Bebekleri 40 Günlük Oldu!

Magazin 02.03.2024 - 14:21, Güncelleme: 02.03.2024 - 14:22 13151+ kez okundu.
 

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin İkiz Bebekleri 40 Günlük Oldu!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, ikiz bebekleri Ayel ve Emir’in 40’ını duygusal bir paylaşımla kutladı. Kutlama, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftidünyaya gelen ikiz bebekleri Ayel ve Emir'in 40'ı çıktığını duygusal bir paylaşımla duyurdu. Yasemin Şefkatli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "40 uçurduk Canlarım ömrünüz hep sağlıkla, huzurla, birlikte omuz omuza olsun, sizin hep güzel günlerinizi görelim. Bana yaşattığınız duyguların tarifi gerçekten yok. Ömrüm ömrünüz olsun sizi çok seviyorum meleklerim." Paylaşımda, ikiz bebeklerin 40'ı kutlaması için yapılan bir kutlamadan da kareler yer aldı. Tatlıses ve Şefkatli'nin yakın dostları ve aile üyelerinin de katıldığı kutlamada, Ayel ve Emir bebekler için özel bir pasta da hazırlandı. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebeklerinin 40'ı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Çiftin sevenleri, paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, ikiz bebekleri Ayel ve Emir’in 40’ını duygusal bir paylaşımla kutladı. Kutlama, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftidünyaya gelen ikiz bebekleri Ayel ve Emir'in 40'ı çıktığını duygusal bir paylaşımla duyurdu.

Yasemin Şefkatli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"40 uçurduk Canlarım ömrünüz hep sağlıkla, huzurla, birlikte omuz omuza olsun, sizin hep güzel günlerinizi görelim. Bana yaşattığınız duyguların tarifi gerçekten yok. Ömrüm ömrünüz olsun sizi çok seviyorum meleklerim."

Paylaşımda, ikiz bebeklerin 40'ı kutlaması için yapılan bir kutlamadan da kareler yer aldı. Tatlıses ve Şefkatli'nin yakın dostları ve aile üyelerinin de katıldığı kutlamada, Ayel ve Emir bebekler için özel bir pasta da hazırlandı.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebeklerinin 40'ı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Çiftin sevenleri, paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.