,, ,

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız"

Gündem 16.01.2024 - 09:58, Güncelleme: 16.01.2024 - 09:58 3220+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız"

Uluslararası aranan uyuşturucu karteli elebaşı Ali, İstanbul’da operasyonla gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, zehir tacirlerine nefes aldırmayacaklarını belirtti.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “uyuşturucu madde ticareti” suçundan uluslararası seviyede aranan ve Almanya tarafından çıkartılan Interpol kırmızı bülteniyle aranan uyuşturucu madde kartelinin elebaşlarından Ali’nin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat, Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince gerçekleştirilen bir operasyonla Üsküdar’da gözaltına alındığını belirtti. Bakan Ali Yerlikaya ’nin Almanya’da uyuşturucu ticareti yaptığı, uyuşturucu tedarik ettiği, uyuşturucu için depolama tesislerini organize ettiği ve uyuşturucunun finansörlüğünü yaptığı tespit edildi. Yerlikaya, şunları ekledi: “Milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Tek tek adalete teslim edeceğiz. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız.”
Uluslararası aranan uyuşturucu karteli elebaşı Ali, İstanbul’da operasyonla gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, zehir tacirlerine nefes aldırmayacaklarını belirtti.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “uyuşturucu madde ticareti” suçundan uluslararası seviyede aranan ve Almanya tarafından çıkartılan Interpol kırmızı bülteniyle aranan uyuşturucu madde kartelinin elebaşlarından Ali’nin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat, Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince gerçekleştirilen bir operasyonla Üsküdar’da gözaltına alındığını belirtti.

Bakan  Ali Yerlikaya ’nin Almanya’da uyuşturucu ticareti yaptığı, uyuşturucu tedarik ettiği, uyuşturucu için depolama tesislerini organize ettiği ve uyuşturucunun finansörlüğünü yaptığı tespit edildi. Yerlikaya, şunları ekledi: “Milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Tek tek adalete teslim edeceğiz. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.