,, ,

İçişleri Bakanı Yerlikaya, ‘Gülbaharlar’ Organize Suç Örgütü’nün Çökertildiğini Açıkladı

Gündem 26.02.2024 - 11:38, Güncelleme: 26.02.2024 - 11:38 3723+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya, ‘Gülbaharlar’ Organize Suç Örgütü’nün Çökertildiğini Açıkladı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, ‘Gülbaharlar’ Organize Suç Örgütü’nün çökertildiğini duyurdu. 16 şüpheli, 4 ildeki Kafes-48 operasyonları sonucu yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Şanlıurfa ’da “Gülbaharlar” Organize Suç Örgütü’nün Çökertildiğini Duyurdu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Şanlıurfa merkezli olmak üzere Mersin, Ardahan ve İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-48” operasyonları sonucunda, “Gülbaharlar” olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda, örgütün elebaşı Celal Gülbahar ’ın da içerisinde bulunduğu 16 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, “Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız. Milletimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerini tek tek çökertip kafese koyacağız” ifadelerini kullandı. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 4 ilde Kafes-48 operasyonları düzenlendi. “Gülbaharlar” olarak bilinen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, silahla tehdit ve silahla kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucunda ilk belirlemelere göre 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ile çok sayıda fişek, çek ve senete el konuldu. Operasyonlar devam ediyor. Bakan Yerlikaya, operasyonları düzenleyen polisleri tebrik ederek, “Milletimizin duası sizlerle” dedi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, ‘Gülbaharlar’ Organize Suç Örgütü’nün çökertildiğini duyurdu. 16 şüpheli, 4 ildeki Kafes-48 operasyonları sonucu yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Şanlıurfa ’da “Gülbaharlar” Organize Suç Örgütü’nün Çökertildiğini Duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Şanlıurfa merkezli olmak üzere Mersin, Ardahan ve İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-48” operasyonları sonucunda, “Gülbaharlar” olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda, örgütün elebaşı Celal Gülbahar ’ın da içerisinde bulunduğu 16 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, “Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız. Milletimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerini tek tek çökertip kafese koyacağız” ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 4 ilde Kafes-48 operasyonları düzenlendi.

“Gülbaharlar” olarak bilinen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, silahla tehdit ve silahla kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda ilk belirlemelere göre 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ile çok sayıda fişek, çek ve senete el konuldu. Operasyonlar devam ediyor.

Bakan Yerlikaya, operasyonları düzenleyen polisleri tebrik ederek, “Milletimizin duası sizlerle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.