,, ,

İbrahim Karagöz, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nün yeni başkanı

Spor 09.10.2023 - 17:39, Güncelleme: 09.10.2023 - 17:39 15125+ kez okundu.
 

İbrahim Karagöz, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nün yeni başkanı

Borsa İstanbul’da altın fiyatı 1 milyon 703 bin lira oldu. Altın piyasasında işlem hacmi 4 milyar 683 milyon 720 bin 814,68 lira, işlem miktarı ise 2.848,09 kilogramdı.
Ankara Amatör Lig takımlarından Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Olağanüstü Kongresinde başkanlığa İbrahim Karagöz seçildi. Gölbaşı Belediye Spor Kulübü binasında yapılan kongrede tek liste halinde gidilen seçimde İbrahim Karagöz Gölbaşı Belediye Spor Kulübünün yeni başkanı oldu.  Yapılan oylamanın ardında bir konuşma yapan yeni başkan karagöz, kulüpte emeği olan,  geçmiş dönem başkan Şahin’e ve yönetim kurulundaki herkese teşekkür etti. Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı İbrahim Karagöz "1984 Yılından bugüne kadar spora hizmet veren Gölbaşı Belediye Spor Kulübü'müzün Başkanlığı'nı kongre üyelerimizin teveccühleri ile devralmış bulunmaktayım. Daha önce görev almış kulüp başkanlarımız, yönetim kurulu arkadaşlarımız, daha önce bu görevi yapmış rahmetli olmuş ve yaşayan arkadaşlarıma spora verdikleri destek için çok teşekkür ederim. Şimdi bu bayrağı ben devralıyorum. İnşallah güzel hizmetler başarmayı Cenab-ı Hak'tan diliyorum. Çocuklarımıza ve gençlerimize faydalı oluruz. Kulübümüzü tüm branşlarımızda daha iyi yerlere taşımak, çocuklarımıza ve gençlerimize iyi yarınlar hazırlamak için çalışacağız. Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu sevdirmek ve sosyalleştirmek en önemli görevimiz. Yeni sporcular yetiştirmek, Gölbaşı halkına daha iyi hizmet verebilmek adına çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Yeni yönetimimiz hepimize hayırlı olsun." Dedi.
Borsa İstanbul’da altın fiyatı 1 milyon 703 bin lira oldu. Altın piyasasında işlem hacmi 4 milyar 683 milyon 720 bin 814,68 lira, işlem miktarı ise 2.848,09 kilogramdı.

Ankara Amatör Lig takımlarından Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Olağanüstü Kongresinde başkanlığa İbrahim Karagöz seçildi.
Gölbaşı Belediye Spor Kulübü binasında yapılan kongrede tek liste halinde gidilen seçimde İbrahim Karagöz Gölbaşı Belediye Spor Kulübünün yeni başkanı oldu. 

Yapılan oylamanın ardında bir konuşma yapan yeni başkan karagöz, kulüpte emeği olan,  geçmiş dönem başkan Şahin’e ve yönetim kurulundaki herkese teşekkür etti.
Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı İbrahim Karagöz "1984 Yılından bugüne kadar spora hizmet veren Gölbaşı Belediye Spor Kulübü'müzün Başkanlığı'nı kongre üyelerimizin teveccühleri ile devralmış bulunmaktayım. Daha önce görev almış kulüp başkanlarımız, yönetim kurulu arkadaşlarımız, daha önce bu görevi yapmış rahmetli olmuş ve yaşayan arkadaşlarıma spora verdikleri destek için çok teşekkür ederim. Şimdi bu bayrağı ben devralıyorum. İnşallah güzel hizmetler başarmayı Cenab-ı Hak'tan diliyorum. Çocuklarımıza ve gençlerimize faydalı oluruz. Kulübümüzü tüm branşlarımızda daha iyi yerlere taşımak, çocuklarımıza ve gençlerimize iyi yarınlar hazırlamak için çalışacağız. Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu sevdirmek ve sosyalleştirmek en önemli görevimiz.
Yeni sporcular yetiştirmek, Gölbaşı halkına daha iyi hizmet verebilmek adına çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Yeni yönetimimiz hepimize hayırlı olsun." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.