,, ,

İbrahim Çelikkol'a Hangi Diziden Teklif Gitti?

Tv-Dünyası 29.08.2022 - 11:29, Güncelleme: 29.08.2022 - 11:29 6484+ kez okundu.
 

İbrahim Çelikkol'a Hangi Diziden Teklif Gitti?

Oyuncu İbrahim Çelikkol'a teklif gitti.
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Bonomo 'nun kaleme aldığı, Hülya adlı güçlü bir kadının ve çocuklarının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başrolünde Özge Özpirinçci 'nin yer alacağı açıklanan dizi için son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova'da yer alan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol 'a teklif gitti. Eğer anlaşma sağlanırsa Çelikkol; kalabalık bir ailenin gece kulübü işleten, karanlık ve bir o kadar da gizemli oğlu Aslan karakterine hayat verecek. Aile, yakında Show TV'de!   Kaynak: Birsen Altuntaş
Oyuncu İbrahim Çelikkol'a teklif gitti.
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Bonomo 'nun kaleme aldığı, Hülya adlı güçlü bir kadının ve çocuklarının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Başrolünde Özge Özpirinçci 'nin yer alacağı açıklanan dizi için son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova'da yer alan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol 'a teklif gitti.
Eğer anlaşma sağlanırsa Çelikkol; kalabalık bir ailenin gece kulübü işleten, karanlık ve bir o kadar da gizemli oğlu Aslan karakterine hayat verecek.
Aile, yakında Show TV'de!
 
Kaynak: Birsen Altuntaş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.