,, ,

İbrahim Büyükak Oğlu Aslan Oktay'ın Annesine Benzediğini Söyledi!

Magazin 08.02.2024 - 09:18, Güncelleme: 08.02.2024 - 09:18 16649+ kez okundu.
 

İbrahim Büyükak Oğlu Aslan Oktay'ın Annesine Benzediğini Söyledi!

Ünlü komedyen İbrahim Büyükak, eşi ve oğluyla Nişantaşı’nda görüntülendi. Büyükak, oğlunun zamanla annesine benzemeye başladığını belirtti.
Ünlü komedyen İbrahim Büyükak , eşi Nurdan Büyükak ve oğlu Aslan Oktay ile birlikte Nişantaşı 'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden Büyükak, oğlu Aslan Oktay'ın doğduğunda kendisine benzediğini ancak zamanla annesine benzemeye başladığını söyledi. Büyükak'ın açıklamaları şu şekilde: "Doğduğunda bana benziyordu ama kurtardı kendini artık, büyüdükçe anneye benzedi. Böyle daha tatlı, annesine benzedi. Çocuğumuz yakışıklı oldu." Büyükak, oğlunun sağlık durumunun da iyi olduğunu sözlerine ekledi.
Ünlü komedyen İbrahim Büyükak, eşi ve oğluyla Nişantaşı’nda görüntülendi. Büyükak, oğlunun zamanla annesine benzemeye başladığını belirtti.

Ünlü komedyen İbrahim Büyükak , eşi Nurdan Büyükak ve oğlu Aslan Oktay ile birlikte Nişantaşı 'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden Büyükak, oğlu Aslan Oktay'ın doğduğunda kendisine benzediğini ancak zamanla annesine benzemeye başladığını söyledi.

Büyükak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Doğduğunda bana benziyordu ama kurtardı kendini artık, büyüdükçe anneye benzedi. Böyle daha tatlı, annesine benzedi. Çocuğumuz yakışıklı oldu."

Büyükak, oğlunun sağlık durumunun da iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.