,, ,

İbrahim Buğdaycı Kimdir?

Kimdir 20.12.2023 - 09:26, Güncelleme: 20.12.2023 - 09:30 5696+ kez okundu.
 

İbrahim Buğdaycı Kimdir?

İbrahim Buğdaycı Kimdir?
İbrahim Buğdaycı Türkiye ve Mamak için sorumluluk hisseden aktif siyasetçidir.  Mamak belediye başkanı olduğunda şeffaf, hesap veren, insanı merkeze alan toplumcu belediyecilik anlayışıyla tarihe iz bırakmayı hedefine koymuştur. Girişimci ruhu ile Mamak'ta çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren başarılı bir ekonomist, iş insanı ve siyasetçidir. İbrahim Buğdaycı  Yozgat kökenli, 1984 yılında bu yana Mamak'ta ikamet etmekte olan Ankaralıdır.   İbrahim Buğdaycı İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü, Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimleri fakültelerinde okudu. İbrahim Buğdaycı CHP Mamak İlçe Başkan Vekili olarak 2 dönem ve çeşitli demokratik Sivil Toplum Örgütlerinde yönetici olarak görev aldı Büyük Kurumsal (Anonim Şirket) Ticaret Şirketlerinin kuruculuğunu yaparak, yönetici görevlerinde bulundu.
İbrahim Buğdaycı Kimdir?

İbrahim Buğdaycı Türkiye ve Mamak için sorumluluk hisseden aktif siyasetçidir.  Mamak belediye başkanı olduğunda şeffaf, hesap veren, insanı merkeze alan toplumcu belediyecilik anlayışıyla tarihe iz bırakmayı hedefine koymuştur.

Girişimci ruhu ile Mamak'ta çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren başarılı bir ekonomist, iş insanı ve siyasetçidir. İbrahim Buğdaycı  Yozgat kökenli, 1984 yılında bu yana Mamak'ta ikamet etmekte olan Ankaralıdır.  

İbrahim Buğdaycı İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü, Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimleri fakültelerinde okudu. İbrahim Buğdaycı CHP Mamak İlçe Başkan Vekili olarak 2 dönem ve çeşitli demokratik Sivil Toplum Örgütlerinde yönetici olarak görev aldı Büyük Kurumsal (Anonim Şirket) Ticaret Şirketlerinin kuruculuğunu yaparak, yönetici görevlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.