,, ,

Hüseyin Kağıt'a Yeşilçam Medya'dan Ödül ve Özel Kalite Belgesi

Gündem 28.08.2023 - 11:52, Güncelleme: 28.08.2023 - 11:52 4211+ kez okundu.
 

Hüseyin Kağıt'a Yeşilçam Medya'dan Ödül ve Özel Kalite Belgesi

Hüseyin Kağıt, Antalya’da ödül aldı. Yeşilçam Medya Başkanı Selçuk, sanatçıyı övdü. Kağıt, sevenlerine ve Yeşilçam Medya’ya teşekkür etti.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Great Sahne isimli gece mekanında, Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt 'a ödül ve özel kalite belgesi takdim etti. Selçuk, yaptığı konuşmada, Hüseyin Kağıt 'ın müzik dünyasına yaptığı katkıları takdirle karşıladıklarını belirterek, "Hüseyin Kağıt, kısa sürede büyük bir başarı elde etmiş, alkol, sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmayı başarmış, hayırlı işlerde bulunan, kaliteli bir sanatçıdır. Bu nedenle kendisine ödül ve özel kalite belgesi takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. Hüseyin Kağıt da, ödül ve belgeyi almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ödülü, bana destek olan tüm sevenlerime ve Yeşilçam Medya ailesine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Ankara doğumlu olan Hüseyin Kağıt 1982 yılında dünyaya geldi. Evli ve 4 çocuk babasıdır. Şair, besteci, saz ve ses sanatçısı, görüntü ve müzik yönetmeni olan Kağıt, bir çok ödül ve takma adla anılmaktadır. Google ve YouTube'da dünyanın en ünlü Hüseyin'i olarak belgesellere konu olmuş, birçok sanatçı ile klipler çekmiş ve düetler yapmıştır. Sinemada yayınlanan iki filmde rol almış ve bir internet dizisi yapmıştır.
Hüseyin Kağıt, Antalya’da ödül aldı. Yeşilçam Medya Başkanı Selçuk, sanatçıyı övdü. Kağıt, sevenlerine ve Yeşilçam Medya’ya teşekkür etti.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Great Sahne isimli gece mekanında, Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt 'a ödül ve özel kalite belgesi takdim etti.

Selçuk, yaptığı konuşmada, Hüseyin Kağıt 'ın müzik dünyasına yaptığı katkıları takdirle karşıladıklarını belirterek, "Hüseyin Kağıt, kısa sürede büyük bir başarı elde etmiş, alkol, sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmayı başarmış, hayırlı işlerde bulunan, kaliteli bir sanatçıdır. Bu nedenle kendisine ödül ve özel kalite belgesi takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Hüseyin Kağıt da, ödül ve belgeyi almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ödülü, bana destek olan tüm sevenlerime ve Yeşilçam Medya ailesine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ankara doğumlu olan Hüseyin Kağıt 1982 yılında dünyaya geldi. Evli ve 4 çocuk babasıdır. Şair, besteci, saz ve ses sanatçısı, görüntü ve müzik yönetmeni olan Kağıt, bir çok ödül ve takma adla anılmaktadır. Google ve YouTube'da dünyanın en ünlü Hüseyin'i olarak belgesellere konu olmuş, birçok sanatçı ile klipler çekmiş ve düetler yapmıştır. Sinemada yayınlanan iki filmde rol almış ve bir internet dizisi yapmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.