,, ,

Herşey Dahil Filminin Muhteşem Galası

Tv-Dünyası 07.12.2022 - 10:45, Güncelleme: 07.12.2022 - 10:48 5148+ kez okundu.
 

Herşey Dahil Filminin Muhteşem Galası

Herşey Dahil Filminin Muhteşem Galası
Yapımcılığını Metin Özcan , nın Yaptığı Yönetmen Koltuğunda Hakan Eser ,in Oturduğu Başrollerinde Gürgen Öz , Gonca Vuslateri , Hakan Bilgin , Yağmur Ün, Gülnihal Demir Ve Rüya Coric ,in Rol Aldığı Herşey Dahil Filminin Galası Dün Akşam Kanyon Avm ,de Yapıldı. Galaya Oyuncu - Müzisyen Hakan Bal , Yapımcı Turgut Geleç ve Önümüzdeki Günlerde Yargı Dizisiyle Adından Söz Ettirecek Olan Dizi ve Sinema Oyuncusu Serkan Karatepe Onur Konuğu Olarak Katıldı. Herşey Dahil Filminin Konusu ise: Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Birlikte yaşayan üç kardeş, dedelerinden kalan miras sayesinde bakir bir Ege koyunun tapusuna almaya çok yaklaşmışlardır. Kalan son iki taksidi ödemeye çalışan Faruk, Ayhan ve Kasım, sonrasında koyda bir tatil köyü açmayı planlar. Kardeşler tatil köyünü açmak için çabalarlarken Faruk, açılışa tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de çağırır. Müşteriler, kendilerine vaat edilen organik ve doğal bir tatilin hayaliyle koya geldiklerinde beklenmedik bir manzara ile karşılaşırlar ve ortalık karışır. Haber : Görkem EMGEN 
Herşey Dahil Filminin Muhteşem Galası

Yapımcılığını Metin Özcan , nın Yaptığı Yönetmen Koltuğunda Hakan Eser ,in Oturduğu Başrollerinde Gürgen Öz , Gonca Vuslateri , Hakan Bilgin , Yağmur Ün, Gülnihal Demir Ve Rüya Coric ,in Rol Aldığı Herşey Dahil Filminin Galası Dün Akşam Kanyon Avm ,de Yapıldı. Galaya Oyuncu - Müzisyen Hakan Bal , Yapımcı Turgut Geleç ve Önümüzdeki Günlerde Yargı Dizisiyle Adından Söz Ettirecek Olan Dizi ve Sinema Oyuncusu Serkan Karatepe Onur Konuğu Olarak Katıldı.

Herşey Dahil Filminin Konusu ise: Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Birlikte yaşayan üç kardeş, dedelerinden kalan miras sayesinde bakir bir Ege koyunun tapusuna almaya çok yaklaşmışlardır. Kalan son iki taksidi ödemeye çalışan Faruk, Ayhan ve Kasım, sonrasında koyda bir tatil köyü açmayı planlar. Kardeşler tatil köyünü açmak için çabalarlarken Faruk, açılışa tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de çağırır. Müşteriler, kendilerine vaat edilen organik ve doğal bir tatilin hayaliyle koya geldiklerinde beklenmedik bir manzara ile karşılaşırlar ve ortalık karışır.

Haber : Görkem EMGEN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.