,, ,

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Spor 25.01.2024 - 14:35, Güncelleme: 25.01.2024 - 14:35 23438+ kez okundu.
 

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final Eşleşmeleri Belli Oldu

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Maçlar, 8 ve 9 Şubat’ta başlayacak.
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu   HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi bugün Ankara'da THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda yapıldı. HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçları 8 ve 9 Şubat'ta oynanırken, rövanşları ise 13 ve 14 Şubat tarihlerinde yapılacak. THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan'ın gerçekleştirdiği ve THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan kurada çeyrek final eşleşmeler şöyle oluştu: Armada Praxis Yalıkavakspor - Üsküdar Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi - Aksaray Belediyesi Konyaaltı Belediyesi - Yenimahalle Belediyesi Kastamonu Belediyesi - Görele Belediyesi
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Maçlar, 8 ve 9 Şubat’ta başlayacak.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

 

HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi bugün Ankara'da THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda yapıldı.

HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçları 8 ve 9 Şubat'ta oynanırken, rövanşları ise 13 ve 14 Şubat tarihlerinde yapılacak.

THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan'ın gerçekleştirdiği ve THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan kurada çeyrek final eşleşmeler şöyle oluştu:

Armada Praxis Yalıkavakspor - Üsküdar Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi - Aksaray Belediyesi

Konyaaltı Belediyesi - Yenimahalle Belediyesi

Kastamonu Belediyesi - Görele Belediyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.