,, ,

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Sekizli Finali’nde ikinci yarı finalist Beykoz Belediyesi oldu.

Spor 15.03.2023 - 17:28, Güncelleme: 15.03.2023 - 17:30 28494+ kez okundu.
 

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Sekizli Finali’nde ikinci yarı finalist Beykoz Belediyesi oldu.

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Sekizli Finali’nde ikinci yarı finalist Beykoz Belediyesi oldu.
Konya’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Nilüfer Belediye’yi 29-26 yenen Beykoz Belediyesi yarı finalde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin rakibi oldu.  Karşılaşmanın ilk yarısını da Beykoz Belediyesi 14-12 önde kapattı.   Salon: Selçuklu Belediyesi Uluslararası S.S Hakemler: Hasan Kılıç - Özdemir Kaan Çınar   Beykoz Belediyesi: Ali Emre Babacan, Alperen Arabacı, Gürkan Soğukpınar, Fatih Ateş, Doğukan Gök, Oleg Georgiyevski, Burak Turan, Ömer Faruk Güldal, Salih Uludağ, Anıl Tanman, Danyel Kaya, Çağlayan Öztürk, Can Çelebi, Alper Aydın, Samet Kanberoğlu   Nilüfer Belediye: Ali Aras, Mehmet Furkan Polater, Atila Zaman, Fatih Çalkamış, İsmet Erten, Alican Göçmen, Feridun Çetin, Mertcan Kenaryol, Öztürk Ahmet Buhur, Ramazan Mutlu, Durmuş Mutlu, Can Ertuğ Işıkdoğdu, Ahmet Aydın, Furkan Özcan, Erdoğan Sürer, Hüseyin Bereket   Bugün oynanan ilk çeyrek final maçında MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi ’ni 32-22 yenen Sakarya Büyükşehir Belediyesi ilk yarı finalist olmuştu. Sekizli Final, bugün saat 17.00'de Beşiktaş Yurtbay Seramik-İzmir Büyükşehir ve saat 19.00'da Spor Toto-Mihallıçcık çeyrek final maçları ile devam edecek. Yarı final maçları ise 17 Mart Cuma günü saat 14.00 ve 16.00'da yapılırken, kupanın final maçı 18 Mart Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak. Yarı final ve final müsabakaları TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak. Basın toplantısına takım kaptanları katılacak   Yarı final maçları öncesi 16 Mart Perşembe günü ise yarı finalde mücadele edecek olan takım kaptanlarının katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek. Konya’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu basın toplantı odasında yapılacak basın toplantısı saat 12.00'de başlayacak ve THF Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Sekizli Finali’nde ikinci yarı finalist Beykoz Belediyesi oldu.
Konya’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Nilüfer Belediye’yi 29-26 yenen Beykoz Belediyesi yarı finalde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin rakibi oldu.  Karşılaşmanın ilk yarısını da Beykoz Belediyesi 14-12 önde kapattı.
 
Salon: Selçuklu Belediyesi Uluslararası S.S
Hakemler: Hasan Kılıç - Özdemir Kaan Çınar
 
Beykoz Belediyesi: Ali Emre Babacan, Alperen Arabacı, Gürkan Soğukpınar, Fatih Ateş, Doğukan Gök, Oleg Georgiyevski, Burak Turan, Ömer Faruk Güldal, Salih Uludağ, Anıl Tanman, Danyel Kaya, Çağlayan Öztürk, Can Çelebi, Alper Aydın, Samet Kanberoğlu
 
Nilüfer Belediye: Ali Aras, Mehmet Furkan Polater, Atila Zaman, Fatih Çalkamış, İsmet Erten, Alican Göçmen, Feridun Çetin, Mertcan Kenaryol, Öztürk Ahmet Buhur, Ramazan Mutlu, Durmuş Mutlu, Can Ertuğ Işıkdoğdu, Ahmet Aydın, Furkan Özcan, Erdoğan Sürer, Hüseyin Bereket
 
Bugün oynanan ilk çeyrek final maçında MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi ’ni 32-22 yenen Sakarya Büyükşehir Belediyesi ilk yarı finalist olmuştu.
Sekizli Final, bugün saat 17.00'de Beşiktaş Yurtbay Seramik-İzmir Büyükşehir ve saat 19.00'da Spor Toto-Mihallıçcık çeyrek final maçları ile devam edecek.
Yarı final maçları ise 17 Mart Cuma günü saat 14.00 ve 16.00'da yapılırken, kupanın final maçı 18 Mart Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak. Yarı final ve final müsabakaları TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Basın toplantısına takım kaptanları katılacak
 
Yarı final maçları öncesi 16 Mart Perşembe günü ise yarı finalde mücadele edecek olan takım kaptanlarının katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek. Konya’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu basın toplantı odasında yapılacak basın toplantısı saat 12.00'de başlayacak ve THF Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.