,, ,

'Hayat Bugün'ün yayın tarihi belli oldu!

Tv-Dünyası 13.10.2022 - 10:35, Güncelleme: 13.10.2022 - 10:38 5389+ kez okundu.
 

'Hayat Bugün'ün yayın tarihi belli oldu!

'Hayat Bugün'ün yayın tarihi belli oldu!
Show TV 'nin O3 Medya imzalı merakla beklenen yeni dizisi ' Hayat Bugün 'ün yayın tarihi belli oldu! Çiğdem Bozali 'nin yönetmenliğini üstlendiği, Ayça Üzüm ile Cansu Çoban 'ın senaryosunu 'New Amsterdam'dan uyarladığı dizinin başrolünü Ulaş Tuna Astepe Hazar Ergüçlü Tansel Öngel Hande Doğandemir Mert Denizmen ve Şerif Erol paylaşıyor. Hayat Bugün , ilk bölümüyle 19 Ekim Çarşamba 20.00'de Show TV'de başlıyor!
'Hayat Bugün'ün yayın tarihi belli oldu!
Show TV 'nin O3 Medya imzalı merakla beklenen yeni dizisi ' Hayat Bugün 'ün yayın tarihi belli oldu!
Çiğdem Bozali 'nin yönetmenliğini üstlendiği, Ayça Üzüm ile Cansu Çoban 'ın senaryosunu 'New Amsterdam'dan uyarladığı dizinin başrolünü Ulaş Tuna Astepe Hazar Ergüçlü Tansel Öngel Hande Doğandemir Mert Denizmen ve Şerif Erol paylaşıyor.
Hayat Bugün , ilk bölümüyle 19 Ekim Çarşamba 20.00'de Show TV'de başlıyor!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.